2777
2789
عنوان

حاجت دارا و... که به کمک و دعا و اذکار الهی و قرآنی نیاز دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4195 بازدید | 177 پست
ازدواج_دختران#   ❇️⇦ ذکر یا لطیف را هرروز بطور پیوسته 129مرتبه بخواند و سپس از خداوند جل ج ...

ممنونم 🙏

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار پیدا کردن و درآمد، ممنونم

پیدا_کردن_کار#  

❤️👌برای بدست آوردن شغل و یا اگر شغل دارند ولی کارشان گره میخورد و هم اینکه بویژه در مورد ازدواج بختشان بسته است با توکل به خداوند این ختم بسیار گره گشاست ان شاءالله.

●《با وضو رو به قبله می نشینید یک ظرف آب هم جلو خود میگذارید برای خواندن سوره مبارکه یس بعد از گفتن بسم الله الرحمن الرحیم سوره هفت بار آیه مبارکه یس را می خوانید و سپس بقیه سوره هر جا به کلمه مبـیـن رسیدید یک بار آیـه الکرسی میخوانید و سپس بقیه سوره یــس به آیه سلام قولا من رب الرحیم که رسیدید این آیه را هفتاد بار تلاوت میکنید و بعد بقیه سوره را ادامه میدهید. قبل از آیه مبارکه سلام قولا من ربٌ الرحیم چهار کلمه مبین و بعدش سه کلمه مبین دارد بعد از خواندن هرکدام از ایه الکرسی ها به آن اب فوت میکنید بعد از اتمام سوره یس نیز به آب فوت میکنید سپس یک سوم آن آب را میخورید یک سوم دیگر را کمی به خود میپاشید و بقیه را به در و فرش و اتاق و غیره میپاشید یک سوم آخر را حتما به درب خانه میریزید》●

ثروت#  

❇️⇦ برای رسیدن به ثروت و غنی  بعد از نماز عشاء سوره های والشمس و واللیل و قل یا ایها الکافرون و توحید و ناس و فلق را به ترتیب هر کدام هفت مرتبه بخواند سپس هفت مرتبه بگوید : 

✨اللَّهُمَ‏ اجْعَلْ‏ لِي‏ مِنْ‏

أَمْرِي‏ فَرَجاً وَ مَخْرَجاً✨

❇️⇦ سپس بخوابد ( در اواخر شب این اعمال را انجام دهد ) در شب اول تا شب ششم مال فراوانی به او خواهد رسید اگر به او نرسد به شرائط عمل نکرده است .

📚 منتخب الختوم

کار پیدا کردن و درآمد، ممنونم

پیداشدن_کار#  

👌به یقین با انجام دادن اعمال زیر شغل مناسبی را پیدا خواهید کرد

سفارش شده است اگر تمامی راه ها را برای پیدا کردن کار رفته و نا امید شده اید و تمامی درها به روی شما بسته شده است ، 

➊روز پنجشنبه اول ماه قمری را روزه بگیرد و در وقت افطار سه آیه از سوره یوسف (آیات ۵۴ و ۵۵ و ۵۶ )  را بخواند

➋بعد از نماز عشا نیز دوباره بخواند

و در رختخواب هم بخواند باید با وضو باشد و

👌 ۱۰۰ مرتبه لا اله الا الله بگوید

👌 ۱۰۰ مرتبه الله اکبر بگوید

👌 صد مرتبه سبحان الله بگوید

👌 صد مرتبه استغفر الله بگوید

👌 صد مرتبه صلوات بفرستد

👌 بخواب رود

👌 صبح روز جمعه که از خواب بر میخیزد نیت کند که به کسی ظلم نکند و بعد از نماز صبح آن سه ایه از سوره یوسف را بنویسد ودر موم زرد عسل بگذارد و از بالای درب ورودی حیاط یا منزل خود اویزان کند 

❤️👌انشالله در همان هفته مقصودش حاصل است هر پیشنهادی که میشود قبول کند تا به مراد برسد

پیدا_کردن_کار#   ❤️👌برای بدست آوردن شغل و یا اگر شغل دارند ولی کارشان گره میخورد و هم اینک ...

مرسی گلم 

دو تاش از کتاب منتخب الختومه؟ 

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد

نامزدیم چندماهه بهم خورده 

مقصرم خانواده نامزدمم میخوام دل خانوادش باهام آروم بشه و بیان دوباره 

نامزدمم بهم پیام بده 

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹

ازدواج با فرد خاص

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
نامزدیم چندماهه بهم خورده  مقصرم خانواده نامزدمم میخوام دل خانوادش باهام آروم بشه و بیان دوبار ...

#تبدیل_دشمنی_به_دوستی 

❤️👌 از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام منقول است: 

هر کس با ایمان سوره مبارکه تحریم را به جهت مهربانی دشمن ۲۱ بار با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند دشمنی تبدیل به دوستی گردد  

📚خواص آیات قرآن کریم

ازدواج با فرد خاص

محبت#  

ایجاد_عشق_در_دل_محبوب#  

💜👌اگر خواهی که کسی را در عشق خود بی‌قرار گردانی باید این دعا را بخوانی بر شکر و دمیده بر آن کس بدهی تا بخورد دیوانه و بی‌قرار گردد

🍂بسم الله الرحمن الرحیم، قَالُوا نُرِيدُ أَنْ نَأْكُلَ مِنْهَا وَتَطْمَئِنَّ قُلُوبُنَا وَنَعْلَمَ أَنْ قَدْ صَدَقْتَنَا وَنَكُونَ عَلَيْهَا مِنَ الشَّاهِدِينَ، باسم فلان بنت فلان علی حب و عشق فلان بن فلان الساعة الساعة الساعة

باوضو وطهارت رو به قبله

📚تحفة الاسرار،ص۲۴۹

محبت#   ایجاد_عشق_در_دل_محبوب#   💜👌اگر خواهی که کسی را در عشق خود بی‌قرار گردانی با ...

دسترسی ندارم بهش

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید