monatb مدیر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 297 عنوان خواهشا اگر میدونین کمک کنید | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 21 پست کسی میدونه چجوری سیمان و میشه از روی قرنیز های سرامیکی پاک کرد؟ هر چی پارچه خیس میکشم هیچ تغییری نمیکنه. لطفا کمک کنید🙏 1400/01/27 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monatb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 297 با کاردک بکشی نمیره؟ تکه بزرگ سیمان فقط نیست، ی جاهایی هاله سفیدرنگ روی قرنیز ها که رنگشون قهوه ایه دیده میشه
topolooye_ziba عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 22477 تکه بزرگ سیمان فقط نیست، ی جاهایی هاله سفیدرنگ روی قرنیز ها که رنگشون قهوه ایه دیده میشه آها اونارو نمیدونم
paiiz00 عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 1227 آخه خیلی بد شده، ی جاهایی ی لایه کمرنگ سفید، که احساس میکنی دیگه پاک نمیشه. اینم با سیم پاک میشه؟&nb ... بله ما خونمونو سرامیک کردیم من چندروز کلی خودمو اذیت کردم همشونو دونه دونه تمیز کردم بعدا دیدم خودشون به مرور با تمیز کاری میرن من تماشای تو میکردم و غافل بودم کز تماشای تو خلقی به تماشای منند
monatb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 297 اره قهوه ایه اره اگه برا اشپزونس با سیف وسیم قشنگ برق می افته ا خب پس حتما فردا امتحان میکنم. نه توی هال و اتاق
monatb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 297 بله ما خونمونو سرامیک کردیم من چندروز کلی خودمو اذیت کردم همشونو دونه دونه تمیز کردم بعدا دیدم خودشو ... مرسی از راهنمایی تون. فقط ی سؤال از شما هم رنگش قهوه ایه و ی جاهایی مثل ما هاله های سفید رنگ روش افتاده بود؟ انگار آب سیمان تو جسم قرنیز رفته باشه
paiiz00 عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 1227 خواهش میکنم بله اونام به مرور با تمیز کاری میره به نطرمن که خودتونو زیاد خسته نکنید هر وقت تمیزکاری میکنید روشو بکشید کم میشه بعد میره من تماشای تو میکردم و غافل بودم کز تماشای تو خلقی به تماشای منند
monatb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 297 خواهش میکنم بله اونام به مرور با تمیز کاری میره به نطرمن که خودتونو زیاد خسته نکنید هر وقت تمیزکاری ... مرسی واقعا. اینقدر ناامید شده بودم که میخواستم به نقاش بگم روش و رنگ بزنه🤦♀️