2777
2789
تو سونو ان تی گفت احتمالا دختربغد گفت نه شاید پسره بعد هفته 15 اول گفت پسر بعد گفت نه احتمالا دختر

هفته هیجده بایدمیرفتی چرازودتررفتی

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب دوهفته دیگه صبرکن مشخص میشه ان شاءالله منم پس فردا میرم آنومالی علایمت چیه

من سومین بارداریمه دوتای قبلی هر دو پسر بودن اما این بارداریم خیلی با دوتای قبلی فرق داره دوتای قبلی اصلا تهوع نداشتم سر این خیلی تهوع دارم سر اونا ضربان قلب جنین 141 و 145 بود اما سر این 169 اما خب همه اینا رو می گن ربطی نداره

من خودم هفته پیش ۱۷هفته و سه روزم بود رفتم میشه بری

آهان مرسی عزیزم

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
از علائم ویارت بگو؟کدوم سمتته؟جفت چیه؟صدای قلبش ؟

ضربان قلب 169 بچه سمت چپ تهوع شدید بی اعصاب شدن رشد خیلی کم موهای بدن و خشکی پوست دست و یبوست شدید و از گوشت قرمز بدم می یاد از سردی جات و خوراکی های خام چیزهای ملس خوشم می یاد

بچه دومم مشکل بسته نشدن نخاع داشت باید می رفتم اسکن برای اون رفتم

اهاایشالابه سلامت بغل بگیری نی نیتو. گلم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
ضربان قلب 169 بچه سمت چپ تهوع شدید بی اعصاب شدن رشد خیلی کم موهای بدن و خشکی پوست دست و یبوست شدید و ...

من میگم شاید دختر باشه

مرسی خداجونم بابت هدیه ای که سه سال انتظارشو کشیدم   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز