bahar1618 مدیر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 672 عنوان ازدواج سن کم | مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 32 پست چرا من همش دوس دارم نامزد کنم😐خیلی دوس دارم نامزد کنم اونم با پسر داییم😂😍😐بخاطر سنم ک تو بلوغم هسم هست یا چی؟من ۱۵ هسم پسر داییم ک دوس دارم باهاش ازدواج کنم ۱۹😂کلا حس ازدواج خعلی بالاس😐ـهر دقه در حال دعا کردنم😂😐❤ 1400/01/27 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aso_dokht عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 823 چرا مگه چیه 😐 خبه ک😍😍😍😍😍 باور کن بخاطر سنته اصلا از سن توهم بگذریم واقعا پسر ۱۹ ساله میتونه زندگیو بچرخونه؟😂خوشبخت بشی گلی
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60634 واسع چی یهو دلم دختر خواست بیاد بهم بگه مامانی من عاشق پسرداییم شدم چند روز بعد بیاد بگه فلانی کراشمه و ... « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10577 چن سالته ۱۸ از۱۴سالگی میخاسم😐💔 اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
تیرانده عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 3211 پس من چی میشم اون چی میشه😐 نمیخام اون یکی دگ بگیرههه باس منو بگیره😂😐 اگه بخادت صبر میکنه تا به سن معقولی برسین جفتتونبرای دختر حداقل بالای 20 باید باشی واسه ازدواجپسرم بالای 25پس هنوز جفتتون کوچیکین واسه فکر کردن به اینجور چیزا😁 ملکه_بانشی، درد_شرابتونم تعلیقی😐😒
bahar1618 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 672 ۱۸ از۱۴سالگی میخاسم😐💔 خخخمجردی الان ؟؟چطکر تحمل کردیمن همیطور رویای عروسی باهاش میسازم
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10577 خخخ مجردی الان ؟؟ چطکر تحمل کردی من همیطور رویای عروسی باهاش میسازم اره داغانم مجردم ایشالا کم کم اقامون پولاشو جم کنه ک بیاد بدبخت از اضافه کاری کمرش شکست😂😂💙 اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
bahar1618 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 672 اگه بخادت صبر میکنه تا به سن معقولی برسین جفتتون برای دختر حداقل بالای 20 باید باشی واسه ازدواج پس ... برام دعا کن ابجی ک بیادش😍😞
bahar1618 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 672 اره داغانم مجردم ایشالا کم کم اقامون پولاشو جم کنه ک بیاد بدبخت از اضافه کاری کمرش شکست😂😂💙 اقاتون کیه دوستی باهاش؟
bahar1618 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 672 باور کن بخاطر سنته اصلا از سن توهم بگذریم واقعا پسر ۱۹ ساله میتونه زندگیو بچرخونه؟😂 ... اره همین حالا کار و زندگیش مصل مرد زن بچه دار هستپدرش پشتشه
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10577 اقاتون کیه دوستی باهاش؟ ی بنده خدا ارع دوستم دقش دادم🤭😅 اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10577 برام دعا کن ابجی ک بیادش😍😞 انشالا قسمت باشه حتما درسته اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
bahar1618 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 672 ی بنده خدا ارع دوستم دقش دادم🤭😅 اوخی عزیزم ایشالا ک خوشبخت شی گل نازالتماس دعا تو این ماه عزیز❤❤
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10577 اوخی عزیزم ایشالا ک خوشبخت شی گل ناز التماس دعا تو این ماه عزیز❤❤ مرسی فداتشم همچنین💚💙 اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
bahar1618 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 672 یهو دلم دختر خواست بیاد بهم بگه مامانی من عاشق پسرداییم شدم چند روز بعد بیاد بگه فلانی کراشمه و ... مگه بچه نداریمنو مامانم همینطوریمبش میگم که من عاشق پسر برادرشم اونم به حرفام گوش میده😍❤