2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا دخترا رفتن ویلا یکی از دخترای پولدار 

جنگل رفتن یکیشون پاش پیچ خورد افتاد زمین نشسته بود یهو ی چیزی دید لای دخترا اونور جیغ کشید فلان دوتاشون رفتن جلو دیدن اینا هیچی نبود 

قسمت اول که رفتن جنگل و یه قبر عجیب دیدن و درختی که بهش حاجاتشون رو میبستن

تو راه برگشت به تاریکی میخورن و پای سوسن پیچ میخوره مجبور به توقف میشن...سوسن تو تاریکی جنگل ظاهرا جن میبینه و جیغ میکشه! 

بعد میرن ویلا. 

قسمت دوم هم کامرانی میاد دنبال زهره... مائده هم ناراحت میشه و گاز ماشین رو میگیره و کامرانی تعقیبشون میکنه و توی این تعقیب و گریز کامرانی میره ته دره

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️

هیچی یک جن نشون دادن تا صبح نخوابیدم  

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بیشتر ببینید
سه تا دخترا رفتن ویلا یکی از دخترای پولدار  جنگل رفتن یکیشون پاش پیچ خورد افتاد زمین نشسته بود ...

لای دخترا منظورت لای درختاس دیگه اره؟🤣🤣🤣

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
من اولشو ندیدم دوشو دیدم.ب نظرم فیلم جالبی میاد

آره جالبه... مخصوصا در مورد رمال ها میخواد نشون بده که خیلی زیاد شدن این روزا

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️