2777
2789
عنوان

اخرین چتتون باکسی که دوسش دارید😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2726 بازدید | 200 پست
چرا توهین کردی به خانوادش؟

اعصابم خوردبود خواستم حالشوبگیرم اشتباه کردم😞

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر غیرعادی واقعا

اره .با همه قهره🙁 هر چی بهش میگم بریم روانپزشک میگه من خوبم همه اطرافیانم بهم بدی میکنن منم حذفشون میکنم

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
رفته پیش اون رفیقش ک ازش بدم میاد میخاس منو بپیچونه...گف میخابم اما من شصتم خبردارشد...۵ دقیقه دیگه ...

یاخدا آروم باش دختر

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
تفاهم#

ازدواج# کنیم با هم؟

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

بش

یه دختریم که علاقه به رنگ صورتی موی بلند کفش پاشنه بلند لباس دخترونه نداره دلش میخواد بر عکس همه ی اینا بگرده ولی خب چیکار کنه بقیه مجبورش میکنن اینجوری نباشه  من یه دختری هستم که علایقش به فنا رفته من یک ادمیم که مجبوره علاقه هاشو زیر پاش بزاره و از تو داغون بشه متاسفم
اگر با منی خیلیییییییییی ممنونم🙏⁦♥️⁩💮

باخودتم ک

خواهش میکنم ایشالله بهترین اتفاقا برات بیوفته😍

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

بچه هابجای سرزنش راه حل بدید چه جوری دلشو به دست بیارم ویه کاری کنم فراموش کنه حرفای دیشبمو؟

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
رفته پیش اون رفیقش ک ازش بدم میاد میخاس منو بپیچونه...گف میخابم اما من شصتم خبردارشد...۵ دقیقه دیگه ...

فقط .. خوردمش😂😂😂

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده