2777
2789
یه چیزایی تعریف میکنه که این در برابرش هیچه    

خدایا توبه😐💔

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

🤣🤣🤣🤣🤣🤣پسره واقعا زشت بود نمیدونم خواهرم چرا خامش شد بله گفت اولین دفعه که رفت خونه دامادمون ...

اونجوری که خواهرت طلاق گرفته گفته دیگه نمیخوام مشکل فقط دماغ نبوده من اینجوری متوجه شدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂حالا باز خودتون میدونید😂😂😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
مرتیکه حـشری مریض بره گوهشو بخوره حالا مال خودش چی بوده سیک خر😐

سیک خر😑😂😂😂

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
سیک خر😑😂😂😂

🤣🤣🤣🤣😂😂😂منو عصبی نکنید

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
الان من روش های نوینی اختراع کردم برای خودم دیگه که دردشو تسکین بدم 😂😂😂😂

بابا حالا شوهرتم فک نکنم بد باشه بدبخت اینجور نگو😂ولی خیلی خندیدم

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
بابا حالا شوهرتم فک نکنم بد باشه بدبخت اینجور نگو😂ولی خیلی خندیدم

شوهر من هزار ماشالله هم زشته هم اخلاقش گوهه 

هم عصبیه 

الحمدلله شبا بیداره روزاخوابه 😂😂😂😂

اصن کیف میکنم این مردو میبینم 

همش بهش میگم قبل تو من معنی خوشبختی رو اصلا درک نمیکردم 

با تو ازدواج کردم فهمیدم خوشبختی چی هست که من تو زندگیم ندارمش😂😂😂😂😂😂همش ازش تشکر میکنم

بیرون که میریم بهش میگم جلو مردم این جمله رو 

همه فکر میکنن من چه جمله حکیمانه ای میگمh😂😂😂😂😂اینم اوسگله میگه خواهش میکنم😂😂😂

شوهر من هزار ماشالله هم زشته هم اخلاقش گوهه  هم عصبیه  الحمدلله شبا بیداره روزاخوابه ...

ای خدا ، نمیدونم بخندم یا گریه کنم تو این موقعیت😅خدا نکشتت😬😬...

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
ای خدا ، نمیدونم بخندم یا گریه کنم تو این موقعیت😅خدا نکشتت😬😬...

بخند بابا مثل خودم که از خنده خشتک دریده ام😂😂😂😂😂بخند من کاراشو میبینم میخندم 

😂😂😂😂😂😂😂

ن والا  شوهر هر کسی از نظر خودش قشنگترینه

اون بچه‌س

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
بله دخترعموی من پدرش به زودداده بوداونم طلاق گرفت نامزدبودن برا18سال پیشه البته

دختر خاله منم بخاطر قیافه نامزدیشو بهم زد فامیل بود 

اولش فک میتونه تحملش کنه بعد دید سختشه طلاق گرفت