2777
2789
من اصلا رو این موضوعات سخت نمیگیرم  مگه نمیخوایم حال فقرا رو درک‌کنیم یا مگه نمیخوایم صبر و ار ...

بحث صبر نیست 

بحث قبح هست

شأنِ ماه مبارک میاد پایین 

این گفته‌ی خود شرع هست

هرکس به هر دلیلی چه موجه چه غیرموجه روزه نمیگیره خودش میدونه و خدا...اما اصرار به جارزدنِ روزه‌خواری و تو بوق و کرنا کردنش موردمذمت هست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمی فکر قبل سخن گفتن  یه کوچولو  یه ذره فقط فکر کن 🤌🏻😐

عزیزم این یه لطیفه است من خوب میدونم چی میگم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
ایییی مخصوصا لواشک ترشک آلوچه توت فرنگی نگووووو من دارم از حال میرم دهنم آب افتاد 🙄🤪😪🤩😂

دختر غش نکنی 😅😂من بار  گناهانم همینجوری زیاده 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
واااااای نمیشهههههه😭😭😭😭😭😭😭تاپیک جدید میزنم تو رو خدا همتون بیاین😂😭😭😭

😂ما دیگه نمیتونیم از اول شروع کنیم

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
بحث صبر نیست  بحث قبح هست شأنِ ماه مبارک میاد پایین  این گفته‌ی خود شرع هست هرکس به هر ...

عزیزم متوجه منظورم نمیشی 

میگم ما نمیتونیم جلوی همه رو بگیریم !

اصلا یکی رعایت نکنه ! بازم خودش میدونه ..

ما که روزه ایم باید صبر و تحمل مون بیشتر شه و این که توقع داشته باشیم بقیه درک مون کنن درست نیست 

روزه خواری حرامه

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

😂😂😂😂😂😂ولش کن خواست یه چیزی عبرت انگیز بگه نشد که بشه

وایییی شششمممااااا چرا انقدر عجیبین بابا این یه لطیفه است که حسن ریوندی هم چند بار تو فیلم هاش گفته زود# قضاوت نکنیم 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘