2821
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 37 پست
۱۷😶😬.

زودبخودت مهلت بده بزرگ یکم بزرگتربشی حداقل۱۹

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه گیرمون بیاد😐😂😂

انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶‍♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید  

اینهایی ک میگن زندگی خودته

ب خودت مربوطه

از کجا ایتجوری میگن

کی میگه زندگی خودته

ما همه مثل ی زنجیر بهم متصل هستیم.

حرف پدر و مادرت درسته

شما هنوز برای مادر شدن وقت دارید

بزارید بعد از ۲۰

۱۷😶😬.

من نه میگم حرف شوهرت نه پدر و مادرت ببین اماده مادر شدن هستی ببنی میتونی از خوابت از زیبایی بدنت از خیلی چیزا بزنی ببین میتونی مادر خوبی باشی بسم الله بچه که اومد باید همه چیش اوکی باشه هم مالی هم جانی هم روانی باید اینا رو تامین کنه هر پدر مادری اگه نمیتونه اینا رو تامین کنه هر گز بچه بدبختو نباید به دنیا اورد‌

کتاب چگونه  در هر کاری موفق شویم.نویسنده:فرشته صدری کانال تلگرام👇🏾@successssssssssssssssssssss
بنظرم اصلا این چیزا به پدر و مادرت ربطی ندارد. به شرایط خودت نگاه کن. اگه میتونی بیار نمیتونی نیار

چطور اگر خدایی نکرده ی ازدواج به طلاق ختم پیدا کنه ب پدر و مادر مربوط میشه؟؟؟؟؟؟؟

من ک خودم از نصیحت پدرو مادر خودم و همسرم بهره میگیرم

چون فرزندشون هستیم و خیر و صلاحمون میخوان

و از همه چی مهمتر تجربه اشون بیشتر از ما هست

میشه شرایطشو برام بگید ممنون میشم 

شرایط باردار شدن اول اینه ک واقعا تو به اون سن رسیدی ک بتونی از یه بچه مواظبت کنی یا ن 

چون رابطتت‌‌ با شوهرت کمتر میشه اونم باید هواتو داشته باشه 

یه مورد دیگه اینه ک باید بدونی به اون درجه از بلوغ فکری و عقلی رسیدی ک واقعا یه بچه بیاری و به عنوان مادر بزرگش کنی 

یا فقط همینجوری میگی خب ما ازدواج کردیم و بیا بچه دار بشیم 

نه باید اینارو همه بسنجی‌‌ 

یه مورد دیگه بحث خرج و مخارج بچه هست ک تو این دوره زمونه کم نیس خرجش ببینید ک مشکلی واستون پیش نمیاد ؟ 

خواهشاً به حرف اینو اون گوش ندید زیاد 

یا اگرم گوش میدی با یه آدمی حرف بزن ک واقعا بتونه راهنماییت کنه نه اینکه بیخود و بی جهت بگه نه بچه نیار 

یا اره بچه بیار 

ب نظر من بیشتر رو این کار کن ک میتونی یه مرحله‌ی جدید از زندگیتو تجربه کنی یا ن هنوز زوده خیلی حس خوبیه هاااااا خیلی 

مادر بودن حس نابیه‌‌ ولی اینایی که گفتم رو هم در نظر بگیر 

شرایط باردار شدن اول اینه ک واقعا تو به اون سن رسیدی ک بتونی از یه بچه مواظبت کنی یا ن  چون را ...

من پسرعمو و داداشمو خودم بزرگ کردم نه الان که ۱۷ سالمه اون موقع کلاس چهارم ابتدایی بودم. اینایی که گفتی آره میتونم از پسش بر بیام 

من پسرعمو و داداشمو خودم بزرگ کردم نه الان که ۱۷ سالمه اون موقع کلاس چهارم ابتدایی بودم. اینای ...

۱۷ سالته؟؟؟؟؟؟؟ نه پس الان به فکر بچه دار شدن نباش عزیزم 

اگه شوهرتم خیلی عجله داره بهش بگو ک الان زوده واسه این سن 

تو ۱۹ ۲۰ سالگی اقدام کنید فعلا خوش بگذرونید بابا چ کاریه تو ۱۷ سالگی خودتو درگیر بچه بزرگ کردن می‌کنی زوده عزیزم 

می‌دونم الان حرفمو قبول نداری میگی نههههه من میتونم 

ولی بچه خودت فرق داره با پسر عمو و فلان و اینا 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز