2777
2789
عنوان

پیام دادم دادم دوس پسرم

300 بازدید | 16 پست

۵ ماهه باهاشم از همون اول سرد بود ۱۰ بار بهش گفتم چه مشکلی داری نگفت ..چند بار خواستم برم نزلشت ...استوری میزاششت از دلتنگیو رفتن طرف .فکر کرده خرم ...یه زنگ بهم نمیزد تو طول روز منم از دستش بعداز ۵ ماه خسته شدم ..بهش همیشه احترام میزاشتم و ابراز علاقه هامو نمیدید ..اصلااااا نمیدید ..الان بهش گفتم بود و نبود من تو زندگیو تو هیج فرقی نداره ..و نفر قبلی رو هنوز فراموش نکردی و بعد گفتم ..تو بی تفاوت ترن ادم زندگی من بودی و تمام 

خب

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تز ویس خالی خوب بود🤣 ت دعوا ها ازش استفاده میکنم😁 امضات#  

😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

یعنی اون هیچی نگفت و کات کرد.. 

از اولش باید سریع کات میکردی 5 ماه زنگیتو پای همچین ادمی حروم نمیکردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40