2777
2789
عنوان

باردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 28 پست
تو باید تخمک داشته باشی که فولیکولت پوچ نباشه  و باردار باشی تخمک نداشته باشی هرچی فولیکولت با ...

بعدیه سوال دیگه ببخشیداگه ذخیره تخمدان منم صفرباشه بایدچیکارکنم؟دارومیده ینی حل میشه؟؟

خدا❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین من بالتروزول وکلومیفن تخمک بالغ داشتم ینی سونوم عادی بود آمپولhcgهم میزدم ولی نمیشد ممکنه ازذخی ...

نه میتونه هم نباشه ذخیره رو هم کاری نمیشه کرد . بلید ازمایش AMH بدی

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
بعدیه سوال دیگه ببخشیداگه ذخیره تخمدان منم صفرباشه بایدچیکارکنم؟دارومیده ینی حل میشه؟؟

بیخیال صفر نیست ولی نه ذخیره رو نمیشه کاری کرد

داشتن ذخیره تخمک توی سونوگرافی معلوم نمیشه من هفت سال تمام توی سونو هام هفده هجده بیست تا فولیکول نشون میداد طوری که هردفه به دکتر نشون میدادم میگفت چون فولیکول داری مشکلی نداری و باردار میشی در صورتی که فولیکول داشتم اما پوچ بودن که اونم فقط با آزمایش ذخیره تخمدان معلوم میشه

...
نمیشه کاری کرد؟ینی نمیتونم باردارشم؟

چرا میری پیشواز فاجعه؟ مگه الان گفتن ذخیره نداری🤔 حتما داری نگران نباش ولی برای اطمینان برو ازمایش بده اگه یه کوچولو کم باشه با قرص و اینا همونا رو. فعال میکنن . بعدم هزاران دلیل هست برای باردار نشدن! همسرت ازمایش اسپرم دادن؟

ایشالا که صفر نیستی نه من تخمک اهدایی از یه خانمی گرفتم و باردار شدم چندسالته؟

خیلی ناراحت شدم😭من تخمک اهدایی نمیخوام😭😭۲۴سالمه

اخه یه سقط قبلاداشتم پس شایدصفرنباشه ذخیرم؟؟

خدا❤️
خیلی ناراحت شدم😭من تخمک اهدایی نمیخوام😭😭۲۴سالمه اخه یه سقط قبلاداشتم پس شایدصفرنباشه ذخیرم؟؟

نگران نباش سنی نداری نمیخوام بترسی فقط میگم همه جوانب رو بسنج که خیالت راحت بشه

ایشالا که ذخیره ت بالای چون میگی باردار شدی 

ببخش نگران کردم 

...
خیلی ناراحت شدم😭من تخمک اهدایی نمیخوام😭😭۲۴سالمه اخه یه سقط قبلاداشتم پس شایدصفرنباشه ذخیرم؟؟

الله اکبر😐😐😐😐😐😐 چرا الکی داستان درست میکنی؟؟؟ من تا حالا نشنیدم ذخیره صفر! بیخیال دختر سنی هم که نداری ! هیچیت نیست یکم صبور باش یک دکتر درست درمون برو همینایی که گفتم بخور من خودم داروسازم!