2777
2789

انژوکت درد نداره اصلا که یه چیز میبنده دستت هی باید دستت باز بسته کنی رگت پیدا شه اینقدر سفته ک من دستم بی حس بود نمیتونستم تکون بدم بعد انژوکت زد رو ارنجم باد کرد رگم زد رو دستم اصلا هم درد نداش

MDC STUDENT

یه سوال

وقتی آنژیو نزه چجور بیهوش کنه؟ بزنه فرق سرت؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کدوم دکتر کجا؟؟ هزینه چقدر شد چه مدلی عمل میکنی

۱۳م

دکترگفت خودم به سلیقه خودم عمل میکنم

اصلانظرمونپرسیدبخدا

تهران

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
سلام پیشاپیش مبارکت باشه فردا عمل کردی خبر بده

چشم بیاتاپیک اخرم‌پست بزاریادم باشه

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
اصلا نترس من ده روزه عمل کردم اصلا اذیت نشدم استرس نداشته باش

جدی میگی من تپش قلب دارم

وای اصلا نترس اینقدر خوبه ک من دوس دارم بازم عمل کنم دردم اصلا نداره خیلی حال میده درکل

جدی میگی خوشبحالت

اصلاااا نترس خیلی راحته 

تاپیک‌اخرم‌پست بزار عمل کردم بهت بگم چجوری بود

ولی میترسم بخدا

وا شاید سلیقه ی اونو تو نپسندیدی یعنی نگفت چجوری عمل میکنه؟؟  دماغ خودت چجوریه

استخونی دماغم نه قوز داره نه کجه

همه اومدن پیشم که مجابم کنن عمل نکنم ولی من خیلی سرکشم حرف کسی رو هم گوش نکردم