2777
2789
من ۳۲ هفتم تازه سفالیک شد کاش نچرخه 😐

سفالیک که معمولا میچرخه اما توکل بخدا هرچی خیره برات پیش بیاد

من تا ۳۹ هفته هم هنوز بریچ بود

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
 من تازه دبرپز بیبی چکم‌مثبت شد، گاهی تخمدان هام درد میگیره و‌درد شبیه پریودی دارم،نوک سینه هام ...

اره عزیزم

منم همینجور بودم

هنوزم نوک سینه هام درد میکنه،فقط نسبت به اول کمتر شده

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر رفتی و آزمایش دادی یا با بیبی‌چک متوجه شدی؟

بیبی چک زدم پریشب مثبت شد دیروز تست خون دادم اونم مثبت شد سریع بعدش رفتم پیش دکتر زنان گفت ده روز دیگه برو سونو جوابشو بیار

وای منم ۲۸ سالمه ۷۲ ای هستی  نه من سه ماهه اقدام کردم اولین بارمه حامله شدم منم زیر دلم مث پری ...

ای جانم، به سلامتی. بله خرداد ۷۲ هستم... مبارکت باشه... منم درد پریودی دارم ولی چون دوتاسابقه سقط داشتم ومدام دکتر و آرمایش رفتم،خسته شدم گفتم این بار میذارم ۸هفته تکمیل بشه بعد میرم سونو

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚

سلام عزیزم 

شما علائمت تا کی ادامه پیدا کرد ؟؟ 

منم اوایل هفته پنجم هستم سه روزه آزم مثبت شده 

تو این سه روز  روزی چندبار علائم پریودی ( درد کمر و شکم و ... ) دارم امروز غروب یکساعت گر گرفتگی و عرق و یه کوچولو تهوع دارم 

یعنی عادیه ؟؟ یا مشکلی هست ؟؟