2777
2789
من عقدبودم رابطه نداشتم اماشنیده بودم باپرده ام باردارمیشی پاشدم اورژانسی خوردم😂

کاش منم یه اورژانسی داده بودم بالا😂،ولی بعد رابطه هرچی کاند... رو نگا کردم دیدم سالمه گفتم بیخیالش ارزش قرص رو نداره😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش منم یه اورژانسی داده بودم بالا😂،ولی بعد رابطه هرچی کاند... رو نگا کردم دیدم سالمه گفتم بیخیالش ...

ب اینها اعتمادی نیست😁

سابقه بی نظمی پریودی داری؟استرسم یک عاملشه ها

والا ما از سر شوخی اقدام کردیم نمیدونستم جدی میشه آخرای اسفند اقدام کردیم اصلا از تست و اینا چیزی نمیدونستم منتظر پریودی بودم ولی با تکرر ادرار و حالت تهوع شروع شد دیگه تست دادم وبعد ازمایش خودمم نمیدونستم چیشد تازه ۱ سال نبود عروسی کرده بودم ولی الان خداروشکر راضیم

ب اینها اعتمادی نیست😁 سابقه بی نظمی پریودی داری؟استرسم یک عاملشه ها

بی نظمی در حد یکی دو روز دارم،ولی یبارش که محافظت نشده بود ۹ ۱۰ روزی عقب افتاد،آره میدونم استرس عاملشه،ولی نمیدونم در حد ۱۷ ۱۸ روز باعثش میشه یا نه

والا ما از سر شوخی اقدام کردیم نمیدونستم جدی میشه آخرای اسفند اقدام کردیم اصلا از تست و اینا چیزی نم ...

برکت زندگیه بچه،همیشه سالم و سلامت باشه برات،انقباض زیر شکمم داشتی؟!من یکم داشتم فشار که میدادم درد میگرفت،میتونه از علائمش باشه؟

بی نظمی در حد یکی دو روز دارم،ولی یبارش که محافظت نشده بود ۹ ۱۰ روزی عقب افتاد،آره میدونم استرس عامل ...

من یک بار ب ۳۴اینهاکشیداماهم چاق شده بودم هم استرس رفتم تست دادم امدم امپول بزنم پریودشدم