2777
2789
بخدا دیگه کلافه شدم از استرس،خداکنه صب منفی بشه

عقدرابطه نذاشته باشی بهتره چون همش استرسه هرماه ببینی پریودی یانه😂😂😂خانواده فامیل الیته الان کروناس فوقش میری سرزندگیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقدرابطه نذاشته باشی بهتره چون همش استرسه هرماه ببینی پریودی یانه😂😂😂خانواده فامیل الیته الان کرون ...

قبلا یبار که ۱۰ روزی عقب افتاد هم به خودم هم به نامزدم گفتم دیگه حق نداری بهم دست بزنی،اونم بدبخ ترسید گفت باشه دست نمیزنم دیگه،بعدش که پری شدم همینجور حرف زدیم دوتامون خر شدیم،ولی اینبارو دیگه قسم خوردم عمرا بزارم😂

راحت باش،نه نمیدونن،رسم دستمال نداریم

خوشبحالتون من شب عروسیم کاری نکردیم قبلش به شوهرم گفتم از این رسما خوشم نمیاد دیگه بعد عروسی مادربزرگش بیخیال نبود ب شوهرم میگفت اگه مشکل داری تا ببرمت دکتر خیلی خجالت کشیدم واقعا دستمال انگار گوسفند قربونی کرده بودم خیلی زیاد بود چند تا از فامیلای شوهرم و چند تا از خودمون دیدن خیلی زشت بود ب نظرم اب شدم از خجالت

خوشبحالتون من شب عروسیم کاری نکردیم قبلش به شوهرم گفتم از این رسما خوشم نمیاد دیگه بعد عروسی مادربزر ...

این رسم ک منسوخه دیگه من دارمش خونو اماب کسی نشون ندادم یادگاری برداشتم😑😂

خوشبحالتون من شب عروسیم کاری نکردیم قبلش به شوهرم گفتم از این رسما خوشم نمیاد دیگه بعد عروسی مادربزر ...

خیلی خیلی رسم چرتیه،انگاری همونجور که خودت گفتی بلانسبت گوسفند گرفتن،حرف مردمم که یه کلاغ چل کلاغ میشه،هرجوری میخوای جلو خودتو بگیری جوابشونو ندی نمیشه