2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم از جاهایی که این افکار هستن دوری کنین. 

و اینکه قرآن بهترین اثبات. 

برنامه زندگی پس از زندگی رو هرروز ساعت 6 ببینین شبکه 4 عالیههههه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خب؟ بیشتر توضیح بدید شعرو متوجه شدم 

عزیزم اگ مشکلت رو میخوای ریشه ای حل بشه پیام بده بهم😊

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨
بی سپهرم

منم بی چنگیزم  

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

اگر خدارو دیدی سلام ماهم برسون (؛

😂😂😂شوخی کردم 

عزیزم هرکس یه تصویر از خدا تو ذهنش داره که پرستشش میکنه هرکسی توی دین و مذهب و... خدارو پیدا میکنه ببین توچه چیزی شک داری خدا اینجوری که میگی نمیشه که ثابت کرد چون باز میشه بر خلاف اینم گفت خودت دنبالش بگرد...

یکبار به تمام دانسته هایت شک کن!                             پرسشگر باش 🧠🧠🧠🧠🧠👀 انتقاد کن.                                                 
بی ایمان یه بحثه استغفرالله کفر و مرتد شدن یه چیز دیگه شما داری خدا رو انکار میکنی ینی؟

بله

من به اینکه چقدر ائمه و پیامبران انسان های پاکی بودن اعتقاد دارم کاملا

ولی ببینید یه بحثی هست در علم که میگه شاید خدا ساخته ذهن بشره و خدا پرستی چون فوایدی داره طی نسل های مختلف این به ما رسیده

دوست دارم خدارو از ته قلبم باور کنم😭😭😭

دوستان برام دعا کنید