2777
2789
عنوان

آخرش که چی

179 بازدید | 5 پست

خانوما تاحالا فکر کردین تهش زندگی مزخرفه ؟ چرا بدنیا اومدیم آخه

توروخدا نیاین از بهشت و جهنم و اون دنیا نگین

که اگه بگین منم می گم هممنون می ریم جهنم

اصلا واسه چی بدنیا اومدیم آخه ؟

زندگی برام اصلا قشنگ نیست

با اینکه خیلی اهل مطالعه هستم

هر چی بیشتر می خونم کمتر می دونم و زندگی هم مزخرف تر

همه چی تکراریه

همه چی خسته کنندست

کی مثل منه ؟

خب میخواستم همونو 😐 ولی خب زندگی قشنگیاشم داره دیکه بعدشم هیچکی ننیتونی دقیق بگی کی تو بهشت کی جهنم یاد اوری کنم این دنیا برای امتحان ما ساختع شده  پس باید سخت باشه اسون باشهکه همه قبول میشن توش مث کنکور هرکی خوب بده امتحانش رو نتیجه خوبی هم داره و بلعکس سک سال بخور نون تره بک عمر بخور نون کره

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میخواستم همونو 😐 ولی خب زندگی قشنگیاشم داره دیکه بعدشم هیچکی ننیتونی دقیق بگی کی تو بهشت کی جهنم ...

همه می رن جهنم چون بالاخره همه ی آدما یه کناه می کنن

همه یه گناهی دارن

یکی دروغ می گه . یکی به پدر مادرش بی احترامی‌ می کنه . یکی فحش می ده . یکی خیانت می کنه . یکی نزول می خوره . یکی حق خوری می کنه . یکی نماز نمی خونه . یکی دزدی می کنه و ...

همه می رن جهنم چون بالاخره همه ی آدما یه کناه می کنن همه یه گناهی دارن یکی دروغ می گه . یکی به پدر ...

وا خدا که به یک گناع ادم هارو نمیفرسته جهنم خدا مهربونه ولی بزرگم هست نباید هرغلطی دلمون خواست بکنیم بعد بگیم خدا میبخشه شما معلم دوران دبستانت یکبار تکلیف ننوشتی  میبخشت دوبار سه بار ولی دیگه دقتی ببینه این بچه یا ادم  میگه معلمم مهربونه میبشخه یا خدا میبخشه  دیگه به تنبیه نیاز داره  بعدشم یک گناه هیچکس رو نبرده جهنم کی گفته همچین چیزایی رو اخه؟؟؟

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده)