2777
2789
خب همه باید به سوالاتم پاسخ بدین  هرکس بیشترین لایک خورد برده اسامی برنده های تگ میشه  س ...

سرکلاس شیمی امتحان داشتیم. صندلیمم جلو معلم شیمیمون بود که مرد هم بود. سکوووووت مطلق. یهو دلم شروع کرد صدادادن . دل دوستمم ک کنارم بود بامن شروع کرد صدادادن. هیچی دیگع انقدر دوتامون خندیدیم داشتیم پاره میشدیم. دیگه معلممون تهدیدمون کرد به پاره کردن برگه امتحان ک ساکت شدیم! 

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااای😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جیگر راضی باش پروفت رو دانلود کردم

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
نه مشکلی نیست  خیلی خوشگله نه‌..

اره سبز دوووووووست دارم😍😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

منممم هستمممم💜

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
وای عااالی بود😂

الهی .....

امروز زنگ خانه تان  را بزنند

بگویند .... سلام

منم خوشبختی ،

آمدم خانه تان تا ابد بمانم.♥️

🌐 پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده
🔴 @Zendgizanashoyi

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

🍃❤️🍃💞🍃❤️🍃💞🍃

❤️🍃❤️

🍃💞      

👨🏻نقاط مختلف تحریک کننده مردان :

👨🏻مردان نیز مانند زنان نقاط حساس مختلفی در بدن شان دارند که لمس کردن آنها باعث تحریک جنسی در فرد می شود. بسیاری از افراد به اشتباه فکر می کنند که فقط اندام جنسی مرد است که باعث تحریک او می شود اما این باور کاملا غلط بوده. در این مطلب به شما نقاط مختلف تحریک کننده مردان را معرفی خواهیم کرد.

1٫ سر: بیشتر مردان از نوازش سر و موهایشان بخصوص عبور انگشت از بین موها لذت می برند . علت این امر رهاسازی هورمون اندورفین در اثر ماساژ پوست سر است.

2٫ لاله گوش: بوسیدن، زبان زدن، مکیدن و خوردن لاله گوش برای مرد لذت بخش است . ولی مراقب باشید زیاد آنرا خیس نکنید!

3٫ لبها: فقط به بوسیدن لبها اکتفا نکنید بلکه آنها را مکیده و بخورید! نوک زبانتان را درون دهان شریک جنسی خود قرار دهید و آنرا با ولع بمکید.

4٫ گردن: ناحیه زیر فک تا پایین گردن را در دو طرف ببوسید.

5٫ پشت: شانه پشت و کمر او رابصورت گرد و با انگشت شصت ماساژ دهید. بعد مهره های کمر او را از بالا تا پایین ببوسید.

6٫ سینه ها: خیلی از مردان بوسیله نوازش، نیشگون گرفتن، زبان زدن یا آهسته گاز گرفتن سینه شان تحریک میشوند.

7٫ باسن: کفل و ناحیه مقعد مرد پایانه های حسی زیادی دارد. این ناحیه را نوازش کرده و مقعد او را با انگشت ملایم تحریک کنید.

8٫ پاها: هر چند عده ای از مردان از آن متنفرند ولی بعضی دیگر عاشق پا بوده و از نوازش و بوسیدن پاهایشان لذت میبرند.

9٫ اندام جنسی: بیضه، بیخ آلت در بالای بیضه، سر آلت از مناطق بسیار حساس اندام جنسی هستند که تحریک آنها با دست زبان و بوسیدنشان خیلی موثر است.

✊هدف مانجات جامعه از فقر دانش جنسی می باشد👇

&

🌐 پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده

🔴 @Zendgizanashoyi

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

یه سوال مگه مردا میزارن مقعدشون رو نوازش کرد حتی بنظرم بدش میاد به پشتش دست بزنم 

دقیقااا به شدت بدشون مباد

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
اره منم تعجب کردم گف فکر کردم بقیه همه نوازش میکنن😂 من تا الان حتی دستم نزدم نگاه هم نکردم😂

🤣🤣منمم اصلا دستم به محدوده ی پایین تر کمر نرسیده 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....