2777
2789
عنوان

خونمونو دزد زد حالم خیلی بده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 150108 بازدید | 1056 پست
آمار و استاد دانشکاهمون گفت استاد درس حقوق تجارت و خودشم قاضی راست و دروغشو نمیدونم در هر صورت انشا ...

استادتون حرف مسخره ای زده جدی نگیر 

بله واقعا خدا سر هیچ کس نیاره 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
قفلمون گیرا بود زده بودیم به آکاردئون با دیلم حلقه هایی که روی آکاردئون بود قفل توش بودو شکسته بودن ...

من یکم خیالم از بابت قفل راحت بود ک دیگه کلا ته دلم خالی شد دوباره

🧸🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😅😅 تف از دور رو دقیقا به چه منظوری انداختی😂😂

خب سکتم داد بقران یهو یه سر آدم کچلو سیاه و ترسناک بالادر دیدم ک انگار یواشکی اینورو اونورو میپایید بعد میخواست طوری ک کسی نفهمه بپره داخل اصلا قیافش از زمین تا آسمون با شوهرم فکرق کرده بود. وقتی فهمیدم شوهرمه بخاطر اینکه دوشب اومده یهو خبرم نداده و اینکه اصلا عقلو درک نداره نمیگه منه بدبخت تنهام چطور دوشب درو برا کسی باز میکنم؟!    خب میرفت خونه مادرش نزدیک کارش بود😐

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
توبندر سر کار بود تنها بودم ولی دزده هه میگفت شوهرت کجاست گفتم الان میاد از ترس از پنجره پرید ماشین ...

خدا رحم کرده بلایی سر خودت و بچت نیاوردن اینجور ادما اکثرا کثافت میشن تج...اوزم میکنن

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   

خدا لعنتشون کنه دزدای بیشرف...

نتیجه میگیریم درخانه_بمانیم#  

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
اصلا فکرم سمت دزد نمیرفت فقط ذهنم پیش دزد بود در رو باز نمیکردم سکته میکردم از ترس گفتم بذار بازش کن ...

😂

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
اگه همسایه ها دوربین مداربسته داشته باشن شاید دزد ها و ماشینشون قابل شناسایی باشن

وسایلی ک پیگیری نمیشن دوربین ب چ درد میخوره حالا دزدم پیدا بشه

کار همسر من طوریه ک ۶ صب محل کارشه 

میگع یه روز جلو چشمم ی پژو وایساد جلو در ی مغازه کاملا حرفه ای شیشه رو خورد کردن کامپیوتروهرچی دم دستشون بود کسری از ثانیه ریختن تو ماشین جلو چشامون بردن

من موندم نصف شب بچم شیرخشک میخواد چجور برم تو اشپزخونه براش درست کنم🙄

ن بابا نترس  برو درست کن

من یکم خیالم از بابت قفل راحت بود ک دیگه کلا ته دلم خالی شد دوباره

عزیزم اگر کثافتها بخوان بیام خونه آدم دزدی جلوشون دیوار بتنی هم بذاری ازش رد میشن وقتی آگاهی اومد خونمون تعجب کرده بود میگفت خدایی شما همه کار کرده بودید برای امنیت خونتون

بنظر من دزد گیر نصب کنید مطمئن تره ما هم الان نصب کردیم