2777
2789
عنوان

فوت پدربزرگ😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 89 پست
یدونه داشتم که دیروز فوت شد‌....دلم خونه غریبانه رفت.....🖤اگ‌پیاممو دیدن یه صلوات بفرستین براش ممنو ...

وای خدااا منم همش همین‌ میگم. مادربزرگمم رفت من حتا نتونستم برم سر خاکش. هنوز هفتش نشده😭 براش صبپات بفرستین اگه دیدین کامنتمو

من🖐🏻

واسه هر دوتاشون خیلی دلم سوخت

پدر بابام یادمه ۳ سالع بودم فوت کرد ولی یادمه

شب که میخاست بخابه از مامانم ی لیوان آب خاست آب خورد و خابید دیگه بیدار نشد😔

خودم دیدم وقتی خابید رو

وقتی فوت کرد ب مامانم می گفتم تو بهش آب دادیش کشتی بابابزرگمو😢بچه بودم نمیدونستم چون دلم می سوخت میگفتم😔

خیلی دلم سوخت

پدر مادریم ۹۹/۳/۱۸فوت کرد

😢😭😭😭😭دلتنگشونم خیلی😭😭😭😭

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=185813765]خوش بحالت که دغدغت از دست دادن پدربزرگهاته کاش همه همین طور بودن[/QUOTE اگه رابطه ...

واقعا سخت نیست وقتی تجربه از دست دادن پدر یا مادرتو داشته باشی. واقعا میتونم بگم حتی اگه بهترین پدربزرگها هم باشن غمش یک صدم اونم نیست

ممنونم انشالله سرطان معده

انشاالله حالشون خوب میشه عزیزم ⁦❤️⁩

منم پدر بزرگم چند سال پیش یه تومور خیلی بزرگ توی معدشون در اومده بود ۸۵ درصد معدشون رو بر داشتن، ما خیلی نذر و نیاز کردیم ک خوب بشن ، خداراشکر سلامتیشون رو ب دست آوردن ، واقعاً حالشون بد بود مخصوصا تو این سن بالا

چند سالشونه؟ پدربزرگ من ۸۸ سالگی توده مغزی تشخیص دادن

64 سالشونه

همه ی لغو دوستی هارو زدم چون مشخص شد متاسفانه بعضیا سواستفاده گر هستن اگه کسی باهام کار داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده تا از قبل بدونم کی هست... میدونستی وقتی زمین میخوری و پامیشی و دوباره تلاش میکنی برای رسیدن به هدفت خیلی جذاب تر میشی؟ همینجوری خوب باش اصلا کم نیار تو بالاخره یه روز موفق میشی....اگه این دنیامون باعث نشه تهش به خدا برسیم اصلا برای چی به دنیا اومدیم؟   نزار مسخره کردن ها دلسردت کنه از نزدیکی به خدا... میدونستی خدا چه پاداشایی میده وقتی ببینه چیارو تحمل کردی؟ میدونستی شیطون از نقاط ضعفمون برای زمین زدنمون استفاده میکنه؟ اگه شیطون نبود از کجا میفهمیدیم چقدر ضعف داریم؟ 
انشاالله حالشون خوب میشه عزیزم ⁦❤️⁩ منم پدر بزرگم چند سال پیش یه تومور خیلی بزرگ توی معدشون در ا ...

خیلی ممنونم عزیزم خداروشکر که خوب شدن

پدربزرگ منم سرطانشون بدخیم هست چند روز دیگه جلسه اخر شیمی درمانیشون هست بعدش میرن سونو که ببینن توده جمع شده یا نه که اگه خدا بخواد جمع شده باشه عمل کنن و برش دارن 

چیزی که خیلی ناراحتم میکنه اینه که خودشون نمیدونن که سرطان دارن بعد ذوق دارن برای خوب شدنشون همش میگم خدایا ناامیدش نکن  

همه ی لغو دوستی هارو زدم چون مشخص شد متاسفانه بعضیا سواستفاده گر هستن اگه کسی باهام کار داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده تا از قبل بدونم کی هست... میدونستی وقتی زمین میخوری و پامیشی و دوباره تلاش میکنی برای رسیدن به هدفت خیلی جذاب تر میشی؟ همینجوری خوب باش اصلا کم نیار تو بالاخره یه روز موفق میشی....اگه این دنیامون باعث نشه تهش به خدا برسیم اصلا برای چی به دنیا اومدیم؟   نزار مسخره کردن ها دلسردت کنه از نزدیکی به خدا... میدونستی خدا چه پاداشایی میده وقتی ببینه چیارو تحمل کردی؟ میدونستی شیطون از نقاط ضعفمون برای زمین زدنمون استفاده میکنه؟ اگه شیطون نبود از کجا میفهمیدیم چقدر ضعف داریم؟ 
اینو نگو 

عزیزم وقتی کسی محبت نداره به نظرت قابل دوست داشتنه 

یکی از پدر بزرگهام که کلا نونمون رو برید و یکشبه زندگیمون رو از صد به صفر  رسوند طوری که بعدش حسرت خیلی چیزها به دلمون موند 

سنشون بالا نیست. حتما خوب میشه. خدا شفاشون‌ بده انشالا

خیلی ممنونم انشالله