2777
2789
عنوان

با 20 سال سن.... 😅🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 25 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشکال نداره که خیلیم عالی😍😂

عزیزم تولدت مبارک🥳🥳🥳🥳🥳برات ارزو میکنم همیشه تنت سلامت باشه برات ارزو میکنم همیشه پیش شوهرت خوشبخت باشی برات ارزو میکنم حال دلت همیشه خوب باشه برات ارزو میکنم نگاه خدا همیشه به زندگی ایت باشه ویه عععاااالللممممههه ارزو های خوب دیگه انشالله که ۱۲۰ ساله بشی تولدت مبارک🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

من مادر یک پسر دیابتیک هستم و در حال حاضر تنها ارزوم پیدا شدن درمان قطعی دیابت است تا از تزریق انسولین راحت بشیم بچه طفل معصومم سوراخ سوراخ شده  😭😭😭😭ای کاش اگه ۱روز از عمرم مونده باشه ببینم که درمان دیابت پیدا شده میشه واسه شفای پسرم یه حمد مهمونم کنین دعا کنین زودتر خوب شه 🙏🙏🙏 😔😔😔 اگه کسی در مورد درمان دیابت یا هرچیزی اطلاعاتی داشت به من بگه ممنون میشم هر عمل کز خیر و شر از ادمی سر میزند ان عمل مزدش به زودی پشت در، در میزند👌👌👌👌 میشه مو رنگ کرد میشه چشم رو لنز گذاشت میشه لب رو پروتز کرد حتی میشه هیکل رو هم درست کرد اما لامصب این قد بلند دست نیافتنی است پس به افتخار ما قد بلندا 💃💃💃💃 پسرم و همسرم شما تنها دلیل حال خوب منین 😍😍😍😍 👏👏👏👏 ادم های با منطق ضعیف با من بحث نکن  و در اخر در خواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
عزیزم همسنایه تو دارن ی خوندواده رو اداره میمنن مامان ی بچه ان ینی چی لوووسی😊😉

قرار نیس هرکس تو هر سن هرکار کرد ماام بکنیم😁😁اونا دوست داشتن شوهر کنن تو سن کم. ک خب کردن

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

واییییی منم اصلا بهم نمخوره ۲۰ باشم ن رفتارام ن اخلاقام ن هیکلم ن قیافم

فقط فکرم 🤣🤣درسته

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
عزیزم تولدت مبارک🥳🥳🥳🥳🥳برات ارزو میکنم همیشه تنت سلامت باشه برات ارزو میکنم همیشه پیش شوهرت خوشب ...

عشق دلم😍😍😍😍😍مرررسی فداتشم نمیدونی چقدررررر خوشحالم کردی😍😍😍🤩🤩🤩😘😘😘😘میبوسمت خوشکلم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

من هجده سالمه یه بار رفتم دکتر خواست برام سرم بزنه

جیغ ودادکردم ک نمی زنم

بعد یه خانم پرسید چرا حالش بدشده

مامانم گفت معدش درد می کنه

خانم گفت اخع بچع کوچولو چرا باید معده درد بگیره  البته قیافم هم کوچیک می زنه

عشق دلم😍😍😍😍😍مرررسی فداتشم نمیدونی چقدررررر خوشحالم کردی😍😍😍🤩🤩🤩😘😘😘😘میبوسمت خوشکلم

😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃💃بزار یه چند تا قر ریز هم بدم واسه تولدت کم کم داری همسن من میشی منم بهمن ماه تولد ۲۵ ساله شدم 

من مادر یک پسر دیابتیک هستم و در حال حاضر تنها ارزوم پیدا شدن درمان قطعی دیابت است تا از تزریق انسولین راحت بشیم بچه طفل معصومم سوراخ سوراخ شده  😭😭😭😭ای کاش اگه ۱روز از عمرم مونده باشه ببینم که درمان دیابت پیدا شده میشه واسه شفای پسرم یه حمد مهمونم کنین دعا کنین زودتر خوب شه 🙏🙏🙏 😔😔😔 اگه کسی در مورد درمان دیابت یا هرچیزی اطلاعاتی داشت به من بگه ممنون میشم هر عمل کز خیر و شر از ادمی سر میزند ان عمل مزدش به زودی پشت در، در میزند👌👌👌👌 میشه مو رنگ کرد میشه چشم رو لنز گذاشت میشه لب رو پروتز کرد حتی میشه هیکل رو هم درست کرد اما لامصب این قد بلند دست نیافتنی است پس به افتخار ما قد بلندا 💃💃💃💃 پسرم و همسرم شما تنها دلیل حال خوب منین 😍😍😍😍 👏👏👏👏 ادم های با منطق ضعیف با من بحث نکن  و در اخر در خواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏