2777
2789
عنوان

چرا خجالت نمی کشند؟

211 بازدید | 9 پست

گاهی اوقات فیلم ها و ویس های آدم های معروف رو در اینستاگرام و... می بینم از خودم می پرسم اگه این آدم همین حرف رو یک جای دیگه دنیا زده بود و با زبان خودش معترف شده بود که حجم زیادی از سرمایه مردمی و ملی و... بر باد رفت، انتظار چه برخوردی داشت؟

چرا این همه آدم اطراف ما هست در نقش سلبریتی، چهره معروف و‌... که امروز یک چیزی رو میگه و فردا یک چیز دیگه، اما هیشکی به هیشکی نیست ازش بپرسه، عزیزم زندگی اجتماعی، قلمرو عاطفی و احساسیت نیست که امروز عاشق باشی و فردا فارغ و وقتی در نقشی اجتماعی قرار گرفتی، در قبال اون مسئولی؟


قبول دارم آدم ها در سبک و شیوه زندگی و فکری تغییر می کنند، اما در سبک و شیوه اجتماعی تغییر کردن، قاعدتا اینقدر بدون برنامه ریزی و شخصی نیست!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سلبریتی ها و امثال اونا رو خود مردم انقدر بزرگشون می کنن و بها میدن 

مسلما اونا هم این حجمه رو از مردم میبینن از خودشون در میان 

من موندم به اون افرادی که با حرف اینا جلو میرن بابا مگه خودتون درک و عقل ندارید👿

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
اونام آدم ن،،میتونن هرجایی از مسیر یدفعه راهشونو عوض کن

ببین انسان مختار هست. به حق انتخابش و تغییر کردنش کار ندارم

از اینکه حق اختیار فردی بعضی آدم ها تا این حد زندگی اجتماعی دیگران رو از نظرهای مختلف تحت فشار می ذاره، متعجبم


یعنی آدمهای اینستاگرام تا این حد رو زندگی اجتماعی ما تاثیرگذارن؟ 

من راجع به مصاحبه های آدم های مختلف توو عرصه های مختلف حرف می زنم

فرض کن رئیس یه شرکت مداوم بگه به دلایل مختلف شکست خوردم. بعد یه مدت هر جای دنیا باشه، حداقلش این هست که میگن کناره گیری کنه.

میگم تکه های حرف های آدم های مختلف شوکه ام می کنه به این فکر می کنم اگه جای دیگه دنیا بود می توونست اینطوری حرف بزنه؟

من راجع به مصاحبه های آدم های مختلف توو عرصه های مختلف حرف می زنم فرض کن رئیس یه شرکت مداوم بگه به ...

آخه گفتید از اینکه «حق اختیار فردی بعضی آدم ها تا این حد زندگی اجتماعی دیگران رو از نظرهای مختلف تحت فشار می ذاره، متعجبم» و فکر کردم روی حرفتون با آدمهای مشهور و چهره‌های اینستاگرامی باشه. در ایران تنها کسانی که اینقدر میتونن روی زندگی مردم تاثیرگذار باشند فقط اونایی هستن که قدرت تصمیم‌گیری و اجبار به اجرایی شدن تصمیم‌هاشون رو دارند.

اما این که اگه یه جای دیگه دنیا بودن؟ خیلی جاها نه، برای کمتر از اینا هم محاکمه شدن و هزینه دادن، اصلن فرصت این همه اشتباه کردن بهشون داده نمیشه که بخوان تکرار و توجیهش هم بکنند، یه جاهایی هم همین‌جوریه که ما داریم تجربه‌‌ش میکنیم

 احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
ببین انسان مختار هست. به حق انتخابش و تغییر کردنش کار ندارم از اینکه حق اختیار فردی بعضی آدم ها تا ...

درون گرایی اسی

🌸"ﻣﺮﺩ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻋﻘﻠﺶ" ﺑﻨﮕﺮ ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺛﺮﻭﺗﺶ"🌼"ﺯﻥ" ﺭﺍ ﺑﻪ‌ "ﻭﻓﺎﯾﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺟﻤﺎﻟﺶ"🌸"ﺩﻭﺳﺖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﺤﺒﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﮐﻼﻣﺶ"🌼"ﻋﺎﺷﻖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺻﺒﺮﺵ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ"🌸"ﻣﺎﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺑﺮﮐﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ"🌼"ﺧﺎﻧﻪ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺁﺭﺍﻣﺸﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺑﺰﺭﮔﻴﺶ"🌸"ﺩﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﭘﺎﮐﯿﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺻﺎﺣﺒﺶ"🌼"فرزند" را به "ایمانش" بنگر ؛ نه به وفاداریش"🌸"پدر" و "مادر" را فقط ؛ بنگر !! هر چه بیشتر ؛بهتر
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792