2821
2789
عنوان

سکته مۼزی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 43 پست
خدا رحمتشون کنه  منم پیارسال پدربزرگم لگنش و کمرش شکست و روده هاشو سوراخ شد و بعد عمل فوت کرد، ...

خدا رحمت شون کنه   منم فقط  کارم غصه اس   گریه میکنم  شوهرم بدش  میاد 

خدایا عاشقتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بیامرزه  نمیدونم جوون بودن یا مسن پدرومادرتون ولی من همیشه برای پدر ومادرم دعا مبکنم به د ...

نه پیر  نبودن  فقط تو سن بالا من رو بدنیا  اوردن    مادرم همش پسر بدنیا می‌آورد   سن بالای ۴۰  من و زایید

خدایا عاشقتم 
نه پیر  نبودن  فقط تو سن بالا من رو بدنیا  اوردن    مادرم همش پسر بدنیا می‌ ...

خیلی سخته میدونم

ولی عزیزم واقعا خداروشکر کن که به دست وپا نیفتادن..چون علاوه بر دور بری ها خوشون وافعا عذاب میکشن

سلام گلم خوبی احوال پدرت چطوره؟ منم تو شرایط شما بودم با این تفاوت ک وقتی رفتم دنبال مامانم بیارمش خونم ک بریم برا زایمانم سکته مغزی کرد روزایی ک کشیدم برا دشمنمم پیش نیاد ، خوب میشه انشالله

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
سلام گلم خوبی احوال پدرت چطوره؟ منم تو شرایط شما بودم با این تفاوت ک وقتی رفتم دنبال مامانم بیارمش خ ...

سلام عزیزم بردیم پیش یه دکتردیگه ارامبخش داد الان خیلی بهتره ولی همچنان یه پاش لمسه و نمیتونه حرف بزنه

[QUOTE=190998759]سلام عزیزم بردیم پیش یه دکتردیگه ارامبخش داد الان خیلی بهتره ولی همچنان یه پاش لمسه و نمیتونه حرف 

خب الحمدالله انشالله حرفم میزنه بزودی تا ۳ ماه فرصت هست ک خودش حرف بزنه پاشم ک صددرصد خوب میشه اصن نگران نباش

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
2790
2823
2791
2779
2792