2777
2789
عنوان

به نظرتون تو جمعای مردونه چیامیگن؟آقایونم مشارکت کنن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 30 پست
زنده باشید  بنده 40 سال دارم  آدم معاشرتی هستم و زیاد در جمع دوستان بصورت مجردی میشینیم& ...

مدنظر من زیر۳۰هست و البته گاها چندتامجرد هم بینشون میره،شما از تایپ کردنتون مشخصه مودب هستید ولی جمعای پسرونه و مردونه به نظر جالب نمیان.آخه مگر چقدر حرف روزمره و کاری دارن بزنن که تموم نمیشه؟!ببخشید میتونم بپرسم چندبار درماه توجمع دوستانه شرکت میکنید؟چقدر وقت اختصاص میدید به فضای مجردی درکل؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدنظر من زیر۳۰هست و البته گاها چندتامجرد هم بینشون میره،شما از تایپ کردنتون مشخصه مودب هستید ولی جمع ...

معمولا هر ماه دو جلسه دو سه ساعته رو اختصاص میدیم به یه گردهمایی 4،5 نفره

عرض کردم بیشتر برای پاکسازی ذهن از مشکلات و ایجاد راهکار مناسب است 

آموختیم بیشتر که مشکلات زندگی رو به چشم مسئله نگاه کنیم و دنبال راه حل باشیم تا انتقاد و خرده گیری 

🌹🌹 آقا هستم 🌹🌹برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 🙏🌹🙏
زنده باشید  بنده 40 سال دارم  آدم معاشرتی هستم و زیاد در جمع دوستان بصورت مجردی میشینیم& ...

وسوال بعدیم اینکه شما وقتی سن کمتری داشتید جو جمعهاتون چجوری بود؟یامثلا از اطراف سراغ دارید که رفیق باز باشن و اطلاعاتی درموردشون داشته باشید

ممنون میشم جواب بدید 

شرمنده اینقدر سوال میپرسم

یا بحث سیاسی یا راجع به اخلاقای زنا مسخره بازی درمیارن

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚
معمولا هر ماه دو جلسه دو سه ساعته رو اختصاص میدیم به یه گردهمایی 4،5 نفره عرض کردم بیشتر برای پاکسا ...

خب بازم این معقوله،شوهرمن اگر ایراد نگیرم هرشب دوست داره بره والانم که ایراد گرفتم هفته ای سه شب رومیره که هرشب تقریبا۳ساعت طول میکشه!حتی اگه جمعشون جمع نشه و فقط یکی ازدوستاش پایه باشن باهمون یه نفرمیره میشینه!من اصلا نمیفهمم این حجم از رفیق بازی و وابستگی به رفیق یعنی چی!چی دارن بگن که تمومی نداره؟!

وسوال بعدیم اینکه شما وقتی سن کمتری داشتید جو جمعهاتون چجوری بود؟یامثلا از اطراف سراغ دارید که رفیق ...

زنده باشید 

یقینا با توجه به شخصیتم در دوران مجردی هم دوستانی داشتیم که کنارهم ساعاتی رو پشت سر بگذارنیم اما با این تفاوت که آن زمان ها تفریح و دورهمی ما به فوتبال و استخر ختم میشد 

اما خواهر زاده یا برادرزاده هایی دارم در سن 25 که امروزه دورهمی های مختلط باشند و گهگداری برام صحبت می‌کنند تا در انتخاب هاشون کمک حالشون باشم

خب بازم این معقوله،شوهرمن اگر ایراد نگیرم هرشب دوست داره بره والانم که ایراد گرفتم هفته ای سه شب روم ...

گاهی آقایون نیاز به یک جمع خودمونی تر دارند تا درد و دل کنند یا جسارتا هستند جوان هایی که با خوردن نوشیدنی یک دنیای رویایی چند ساعته رو بوجود بیاورند 

سعی کنید زیاد به همسرتون گیر ندهید چراکه برخلاف ذهنیت شما، جبهه گیری می‌کنند و ناخواسته تصمیمات بچه گانه ای می‌گردند 🙏

یا بحث سیاسی یا راجع به اخلاقای زنا مسخره بازی درمیارن

یعنی احتمال داره درمورد زندگی خصوصیشون حرف بزنن؟ من یه بار تو جمع دویتای خودم رفتم خیلی حرف بیخود میزدن و درمورد یه سری موارد خصوصی شوهرشونم میگفتن که خب من بدم اومد و دیگه نرفتم.میخوام بدونم آقایونم ممکنه درمورد زن و زندگیشون حرف بزنن توجمعاشون؟

این چرت و پرتای خنده دار چی هستن که تموم نمیشن؟! ازخودشون که بپرسی میگن چرت و پرت میگیم میخندیم! آخ ...

خب عزیزم با دوستاشون یه جا جمع میشن خوش و بش میکنن ، اگه بیکار باشن یا بی پول باشن یا مشکلی داشته باشن حرف میزنن تخلیه میشن.. یا شوخی میکنن.... خوبه که ... همسر منم خعلیییی دوست و رفیق داره ... خعلی که میگم ینی حداقل ۸ تاشون با هم بزرگ شدن بقیه رو بماند🥴😂

ولی راستش من چون خودمم اینطوریم یکی از ویژگی هتی مثبتش میدونم ....

یعنی احتمال داره درمورد زندگی خصوصیشون حرف بزنن؟ من یه بار تو جمع دویتای خودم رفتم خیلی حرف بیخود می ...

بستگی به شوهرت داره .... اره بعضیا راجب زن و زندگیشونم حرف میزنن و حتی موضوعات خصوصیشون رو میگن.... با شوهرت صحبت کن بگو راجب این مسائل صحبت نکنه