2777
2789
عنوان

ادامه تاپیک قبل قرار شد جرعت ح بازی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 546 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید قضیه جدی شد داشتی جدامون میکردی😂💔

از دست شماها جدی گرفتم😑🤣

داشتم سکته می کردم من اسیم ی وفت منم نترکم، 😐

مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
اسمش چی بود؟ 

اسم نداشت چند تا نقطه گذاشته بود 

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

بچه ها به نظرم این تاپیک چیز خوبی شد با هم دوست بشیم و بعضی موقع ها تو یه تاپیک حرف بزنیم موافقین یکیتون تاپیک بزنه حرف بزنیم بعضی مواقع؟

‌ ‌ off💫 ‌ ‌ ‌تیکر تولدم💫 ‌
اها این اسم داره

پس آشناست میشناستت جوابشو بده

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز