بچه ها من دیروز لیزر کردم..فقط قسمت بالاشو برام زد..پول کامل گرفت و گفت پایینش خوب شیو نکردی..چون به شیو حساسیت دارم..منم حرفی نزدم.بالاشو لیزر کرد....بعد امروز دقیقا با یرعت باورنکردی نوک زده موها...حتی سرعتش رشدش انگار بیشتر شده..اصلا تراکمش کم نشده.فقط الکی زحمت اپیلاسیون رفتنم با ژیلت زدن بفنا رفت...عادیه برای بار اول این مدلی یا کارشو درست انجام نداده
نه خدایی درد نداشت فقط یه لحطه اولش در حد سر سوزن یوخت که اونم بادش رو زیاد کرد اصلا متوجه نشدم..اصلا پیش درد اپیلاسیون هیچه...البته مقداری سفید شده در حد ۵ درصد
شما یک جلسه رفتی انگار کم حوصله ای لیزر تازه بعد از چهار جلسه کمی جواب میده شش تا هشت جلسه دفعه اول که باید بری . بعد از اونم سالی سه جلسه وگرنه باز موها رشد میکنن ابدی که ریمو نمیشه
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
عزیزم من از لیزر بیکینی پشیمونم 9 جلسه هم رفتم دستگاهشم خوب بود، ولی پوستمو ب شدت نازک و حساس و ملتهب کرد، در ضمن حواست باشه یه چیزی بندازی رو تخت ، سری دستگاه جداگانه هم بهت بدن و وسایل کلا بهداشتی باشه که خطر انتقال میکروب و زگیل و ... از بین بره