2777
2789

خیلییی نازززز بازم بزار

ازون دسته دخترایی ام که اگه بهشون سنگ پرت کنی😏برات گل پرت میکنن😐اما رو قبرت😎😂 من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکن دَر دُنیـاے مَـــن هیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))😎به ما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیییی خوشگلند خسته نباشی خانم

ازون دسته دخترایی ام که اگه بهشون سنگ پرت کنی😏برات گل پرت میکنن😐اما رو قبرت😎😂 من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکن دَر دُنیـاے مَـــن هیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))😎به ما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 
از حجمش کم کن، ماشالله ،گرمم شد

کراتین نکنم ینی

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
عالی ... ولی چرا انقد گرون

کیک های قنادی هم همین قیمته گلم درصورتی که اگه بفهمین چجوری و با چه موادی کار میشن دیگه عمرا سمتشون برین

کیک های خونگی با سالم ترین و بهترین مواد درست میشن

شما اصلا میدونستی قنادی ها داخل کیک هاشون چه تخم مرغی میزنن یا اصلا خیلی ها تخم مرغ چون براشون به صرفه نیست کار نمیکنن و داخل کیک از یه مواد دیگه استفاده میکنن که فوقالعاده مضره ؟؟؟حالا بقیه مواد بماند 

شما یه بار بخوری متوجه میشی چقدر طعم و فیلینگ داخل کیک های خونگی  با کیک های قنادی فرق داره اصلا قابل مقایسه نیست 

مشتری های من اغلب چون بچه کوچیک دارن یا خودشون مواد غذایی سالم میخورن طرفدار این کیک ها هستن

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

عزیزم اسم پیجتو بگو. این لینکه نمیشه

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..