2777
2789
عنوان

نمیتونم با نبودنش کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این طور به قضیه نگاه کنید که شما عاشق بوده اید ولی اون عاشق شما نبوده 

میدونستم اونقدر که من دوسش دارم دوسم نداره ,اما این واسم مهم نبود ,اینکه فقط باشه برام مهم بود ,اینکه باشه حتی با یه اندک دوس داشتن حتی با یه اندک وابستگی  

همچنین 🌻 ☀️  مهربون_خودمی#  

فدااااااات😚

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خدانکنه که،  میگم این گُله چقدر شبیه شماس 😍🙈

محبت داری عزیزم😚😚😚😚😚😚❤💚💜💙

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
میدونستم اونقدر که من دوسش دارم دوسم نداره ,اما این واسم مهم نبود ,اینکه فقط باشه برام مهم بود ,اینک ...

کسی که آخر میخاد بره بهتره که همون اول برود تا وابستگی ایجاد نشه بعد هم عاقبت اکثر دوستی ها همین هست متاسفانه دختر خیلی ضربه می‌خوره 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
حقیقته🙈💚🌱🌿

🙏❤

من ۹ ساله نتونستم کنار بیام. 

مهرماهی هستی؟

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔