ما توی یه ساختمونیم ، چون بچم حوصلش سر میره و نمیشه جلوشونو گرفت عملا نمیتونم بمونم توی خونه ، هر روز بالاخره خودشونو خونه مامانم میندازن ،فقط هم با همینا در ارتباطیم ،حتی عید هیچ جا نرفتیم کلا هم ۸ نفر بیشتر نیستیم
ممنونم عزیزم یعنی اصلادیروزمعجزه شدانتقال دادنم چندماه بود درگیربودم وقسمت نمیشد بالاخره شد خیلی الت ...
دیگه نمیشه خداخودش خاس ک تاالان همه چیزخوب پیش بره الهی ک دلت شادبشه
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
شما هم وقتی خواست طرف خانواده خودش بره غر بزن یا نرو و اگه نمیاد فعلا میتونی کرونا رو بهانه کنی نری ...
نمیریم الان ،چون کروناست ، اما کلا قبلشم به خاطر بچم که متوجه دعوا نشه هیچی نمیگفتم ، اما شوهرم دیشب همش غر زد و میگه شتر شدن هنوز تولد میگیرن ،خیلی ناراحت شدم
اوف شوهر منم سر خونه فامیلای من همش بازی در میاره😑
آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
افرین عزیزم الان ۴تا همکار من فوت کردن تهرانم خیلی افتضاحه شرایط یکیشون ۳۲ و یکیشون ۳۳ یکیشون ۵۷ ...
ما هم هیچ جا نمیریم ،منم ناراحتم که دعوت کردن ،ولی چون توی یه ساختمونیم نمیتونم بگم نمیام ،آخه همش همو میبینیم ، اونام جایی نمیرن ،عید نرفتیم خونشون ،اونوقت دعوتمون کرده ،