2777
2789
عنوان

🌟🌟40روز40 ذکر🌟🌟

3912 بازدید | 317 پست

🌸🌸🌸سلام وقت همگی بخیر 🌸🌸🌸

قراره یه ختم جدید با همراهی شما عزیزان برگزار کنیم لطفا به دوستان و آشنایانتون هم خبر بدید. 

ختممون اینطوریه که از روز اول تا روز چهلم 40 تا ذکر (اسماءخدا و ذکر های معجزه گر)  هر روز یک ذکررو114مرتبه میگیم.

🔴بعد از تکمیل شدن40 نفرمون لیست اذکار رو میزارم براتون 

🔴زمان ختم هنوز مشخص نیس. هر موقع 40 نفر تکمیل شد همگیتون رو تگ میکنم 

🔴هر ذکر و هر روز مخصوص یک شخص هس. 

🔴گروه تلگرامی هم داریم.هر کدوم از دوستان خواستن بیان توی تلگرام و تو سایت راحت نبودن لطفا بهم خبر بدید تا لینک گروه رو بفرستم براتون

🔴هر کدوم از دوستان آماده شکرت در ختم هستن لطفا اعلام کنن(لایک کامنتتون یعنی اسمتون رو نوشتم) 

🔴خواهشااا اگر مطمعن هستید که میتونید تا آخر ما رو همراهی کنید ثبت نام کنید. 

🌟🌟💚نیت کلیمون هم به نیت سلامتی آقا امام زمان و برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری همگیمون هس 💚🌟🌟

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟💚💚💚💚💚💚💚

سلام 

عالیه🌸

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میشه  لینک کانال رو بزارید ؟ ممنون میشم 

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  

عدد ذکرا 114 هست؟ مگه هر ذکر عدد مشخص نداره؟ 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

@طلااااااااا

@عشق55

@samin2334

@turkgize

@الهه068

سلام دوستان. این پست مربوط به ادامه ختم 30 روز 30 ذکر هس و اون ختم لغو شد. لطفا کامل پست رو بخونید. اگه دوباره میخواید شرکت کنید. بهم اطلاع بدید 🌹 

@jingiliam

@دنیاباتوکامله

@الهاممهربون

@مامان_بچه_هام

@626696

سلام دوستان. این پست مربوط به ادامه ختم 30 روز 30 ذکر هس و اون ختم لغو شد. لطفا کامل پست رو بخونید. اگه دوباره میخواید شرکت کنید. بهم اطلاع بدید 🌹 

@طلااااااااا   @عشق55   @samin2334   @turkgize   @الهه068   ...

عزیز میشه بهمتوضیح بدی بایدچکارکنیم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲