2777
2789
عنوان

🌟🌟40روز40 ذکر🌟🌟

| مشاهده متن کامل بحث + 3913 بازدید | 317 پست

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟

امروز روز بیست وهشتم ختم هستش و شما دوستان 114بار ذکر(یا رب )رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری 🌟 کاربر بهسا خانوم🌟 میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟 امروز روز بیست وهشتم ختم هستش و شما دوستان 114بار ذکر(یا رب )رو ب ...

عزیزم من هرروز میخونم ی وقتایی لایک میکنم ی روزایی هم یادم میره لایک کنم

زندگی را فقط یک بار ب ما می دهند... درست زندگی کنیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟

امروز روز بیست و نهم ختم هستش و شما دوستان 114بار ذکر(یا مُجیبَ الدَّعوات)رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری 🌟 کاربر shahrzade_qesego🌟 میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟

امروز روز سی ام ختم هستش و شما دوستان 114بار ذکر(یاراحِمَ المَساکین)رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری 🌟 کاربر zazazazazazaza🌟 میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟

امروز روز سی ویکم ختم هستش و شما دوستان 114بار ذکر(اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ )رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری 🌟 کاربر مامان_بچه‌_هام🌟 میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟 امروز روز سی ویکم ختم هستش و شما دوستان 114بار ذکر(اَمَّن یُّجیبُ ا ...

سلام ممنون عزیزم چه ذکر خوبی هم برام افتاد یه دنیا ممنون از همه دوستان❤❤ واقعا بهش نیاز داشتم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟

امروز روز سی ودوم ختم هستش و شما دوستان 114بار ذکر(یا خَیرَالغافِرین )رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری 🌟 کاربر منگولی_گوش_ميرزا 🌟 میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟

امروز روز سی وسوم ختم هستش و شما دوستان 114بار ذکر(اللهُ ناصر )رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری 🌟 خواهرکاربر دنیا با تو کامله 🌟 میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟

امروز روز سی وچهارم ختم هستش و شما دوستان 114بار ذکر(فَسَیَکفیکَهُم الله)رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری 🌟مامان کاربر دنیا با تو کامله 🌟 میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟

امروز روز سی وپنجم ختم هستش و شما دوستان 114بارذکر(اللهُ خَیرِالرازقین )رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری 🌟 کاربر mylove0111🌟 میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟

امروز روز سی وششم ختم هستش و شما دوستان 114بارذکر(یا مُحییَ الاَموات )رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری 🌟 طاها🌟 میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟

امروز روز سی و هفتم ختم هستش و شما دوستان 114بارذکر(یا ذالجلاله والاکرام)رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری 🌟هیلا103🌟 میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟

امروز روز سی و هشتم ختم هستش و شما دوستان 114بارذکر(استغفرالله ربی واْتوبو الیه )رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری 🌟ساقررر🌟 میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟

امروز روز سی ونهم ختم هستش و شما دوستان 114بارذکر(یا قُدوس)رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری 🌟نفرات اول تا نوزدهم 🌟 میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟