2777
2789
عنوان

رفع دلتنگی...

160 بازدید | 21 پست

کمکم کنید با نظراتون🥺

دلم برای خیلیا تنگه که فعلا شرایطش رو ندارم که ببینمشون

بعضیاشون که دیگه نیستن ودلتنگی براشون و زندگی کردن با خاطره هاشون جزو روزمرگی هامونه🙃

بعضیاشونم که هستن نمیشه رف دیدشون بغلشون کرد حسشون کرد با تمام وجود با اینکه هستن ولی نیستن🥺

شما برای رفع دلتنگیاتون چیکار میکنید؟

نظرای قشنگتونو بگید برام💜

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🙂🤍

عکسش رو نگاه میکنم گریه میکنم😄😢

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم گریه کن با آهنگ تا سبک شی بعد خودتو بیخیال کن چیزای شادو مثبت فکر کن آهنگ بزار برقص آرایش کن سعی ...

اره مطمئنم خیلی تاثیر میزاره💛

اونایی ک کلا توی این دنیا نیستن مثل مامانم، گریه میکنم بهش فکر میکنم اهنگایی ک دوست داشتو به یادش گوش میدم یه سوره قرانی صلواتی چیزی براش میفرستم و اینکه خاطرات خنده دارمونو تعریف میکنم برا بقیه ک بخندیم، بقیه هم شرایط باشه بهشون زنگ میزنم یا پیام میدم. شرایط نباشه دلتنگیامو مینویسم

اونایی ک کلا توی این دنیا نیستن مثل مامانم، گریه میکنم بهش فکر میکنم اهنگایی ک دوست داشتو به یادش گو ...

منم مامانم نیست خیلی سخته😢نوشتن حال آدمو خوب میکنه💙

منم مامانم نیست خیلی سخته😢نوشتن حال آدمو خوب میکنه💙

خیلی خوبه👌هیچ نبودنی مثل نبودن مامان ادم نیست یعنی همه دنیا نباشه ولی مامان پیش باشه😔 اصلا پیشم نباشه ولی بدونم نفس میکشه یا بشه صداشو شنید هم ته خوشبختیه