2777
2789

دوتاش آبی وسطی سبز

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

دغدغت_تو‌حلق‌_ترامپ# 😂😂

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونی که سبزه همه ندیدنش ولی آبی رو همه ی اعضای گروه دیدن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اونی که سبزه همه ندیدنش ولی آبی رو همه ی اعضای گروه دیدن

چن دونفره اس

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
چون اون دوتا آبی رو سین کردن ولی سبزه رو هنوز سین نکردن

مگه میشه پیام بعدیو سین کرد قبلیو نکرد😂

ابی همه دیدن 

سبزه یعنی ندیده شاید پیامتو ندیده پاک کرده یا پی ویتو پاک کرده که اون وسط سبز افتاده

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
ابی همه دیدن  سبزه یعنی ندیده شاید پیامتو ندیده پاک کرده یا پی ویتو پاک کرده که اون وسط سبز اف ...

اهان مرسی

میدونم چجوریه برا من جدیدا عکس های قبلی ارسال نمیشه بعدی ها ارسال میشه مدل واتساپه

😂