2777
2789
عنوان

مادرشوهر و جنینم

362 بازدید | 24 پست

بچه ها من  11 هفتمه خداروشکر همه چی نرماله مادرشوهرم خیلی خوب بود اما یهو عوض شد چند وقت پیش خونش بودیم شوهرم گفت دوست دارم دخمل خوشگل بابارو زودتر بغل کن اخم کرد با ناراحتی گفت نوه ی من فقط پسره من فقط پسر دوست دارم همسرمم دلخور شد گفت مادر هرچی باشه فقط سالم باشه حالا امروز اومده خونم کلی لباس پسرونه خریده میگه اگه تخت و کمد آبی بگیرم قشنگه یا سفید در صورتی که مامان من میخواست بخره بچه اولمو خریدش جهنم و ضرر اما مدام میگه پسر پسر نمیدونم چیکار کنم جلو همسرمم نمیگه که اون ناراحت نشه فقط مدام تو گوش من میخونه تو بارداریم حساس شدم همش گریه میکنم بهش گفتم یه بار مامان من بچه سالم و صالح میخوام جنسیت مهم نیست  با پرخاش بهم گفت پسره و حتما سالم و صالحه    😭😭😭😭 بخدا خیلی خوب بود نمیدونم چرا اینجوری شد مامانم میگه شاید فقط همین یه پسر و داره حساس شده   آخه تعیین جنسیت بچه دسته منه??????

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا معلوم نیس چیه؟

نه

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

اصلا و ابدا بهش محل نده 

سونو هم رفتی بهش نگو جنسیت نی نی رو 😈

مادرشوهر منم خیلی به خودش میباله که بچه من پسره 🙄🙄🙄

انگار پسرش تو مسابقه با من برنده شده😑😑🤐

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

حالا اگه دختر باشه تا آخر عمر بهت تیکه میندازه

این عجوزه هارو از کجا پیدا میکنید عروسشون میشید

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

مادرش واقعا نمیدونه ممکنه دختر شه. خودتو بزن به بیخیالی هروقت گفت پسره بگو جنسیتش چهارماهگی معلوم میشع

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اوووو چ خبره حالا میگفتی سلطنتت بدون تاج و تخت مونده😐😐😐😐

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

اسی وقتی مادرشوهرتون گفتن من فقط پسر دوست دارم 

باید می گفتین جهندم# که شما چی دوست داری مادرشوهر جان... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .