2777
2789
عنوان

جشن طلاق😐

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 40 پست
یکی زنش حامله بودزنگ زدماروبراجشن مشخص شدن جنسیت بچشون دعوت کرد مونده بودم چی کادوببرم شوهرم گفت ک ...

چرا اخههه😂من جشن تعیین جنسیت رفتم زیاد اون قشنگه ولی اینو نرفتم حتی نمیدونستم هست

و هزاران نهال از بریده همان جوانه میزند...🍃
عجب 😂تو نرفتی بره ما تعریف کنی؟

دعوتم نکرده بود

یعنی کلا از فامیل دعوت نکرده بود

مثل تولد بوده انگار من عکساشونو ندیدم اونایی که دیدن برام تعریف کردن ک خوشحالی و بزن و برقص و کیک طلاق

نمیدونم ولی من اینا رو میگم بیشتر ناراحتیشونو نشون میدن

عادی باشن خیلی بهتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعوتم نکرده بود یعنی کلا از فامیل دعوت نکرده بود مثل تولد بوده انگار من عکساشونو ندیدم اونایی که د ...

درکت میکنم

ما که بخیل نیستیم ولی برامون عجیبه دیگ 

[QUOTE=185655371]اینم میخونه فک کنم  همچی آرومه   تو ازم دل کندی به جهنم رفتی  تو نباشی بعدی ...[/QUOT

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
عجیبیش یه طرف مثلا نشون میدن ک خوشحالن...طلاق ک خوشحالی نداره یه اشتباهی بوده ک تموم شده

به قول دوستامون شاید روانی بوده طرف اذیتش کرده و اینا در هر صورت خوش باشن بهتره چرا عادی باشن😂بذار بسوزه اون روانی که این دختره بدبختو روانی کردههه

به قول دوستامون شاید روانی بوده طرف اذیتش کرده و اینا در هر صورت خوش باشن بهتره چرا عادی باشن😂بذار ...

آره دوران نامزدیشون کتکش میزد

پسره خودش وکالت میخوند تحصیلاتش به قضاوتم داشت میرسید انگار ،کلی وکیل گرفتن و خرج کردن تو مهریه هم همه چی نصف نوشته شده بود ،ولی یک سکه هم نتونستن بگیرن،اصلا زورشون نرسید

جدا شد

خدا روشکر الان خوشبخته

من تو زندگیش نبودم ولی انگار جشن گرفتنی بوده پسره خیلی زجرش داد،دختر عموم حقوقش خیلی زیاد بود کلا کارتش دست پسره بود و با این حال پسره کتک هم میزد

آره دوران نامزدیشون کتکش میزد پسره خودش وکالت میخوند تحصیلاتش به قضاوتم داشت میرسید انگار ،کلی وکیل ...

وای عزیزم با این حال باید بگم طلاق گرفتن دختر عموت خیلی خیلی مبارک ایشالا همیشه به طلاق😐❤️