2777
2789
عنوان

جن ترسناک کسایی که باردارن نیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3068 بازدید | 351 پست

چیزی شده به منم بگین مردم چرا امشب رفتن تو فازش

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
وایی بچه ها من یه داستانی بلدم بگم پشم های عمتون میریزه 😪😅واقعی هم هست اونی که داستانو گفت خودشم ب ...

هردو

نشسته ام به نی نی سایت نگاه میکنم👀                                  نی نی یار آه میکشد😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سلمونی اشنا دارم تگ کن لطفا

مرسی خودشون تا صبح میریزن

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
وایی بچه ها من یه داستانی بلدم بگم پشم های عمتون میریزه 😪😅واقعی هم هست اونی که داستانو گفت خودشم ب ...

بگو هردوتاش

خودت لطفا جمشون کن

پشم های بنده مثل پشمک میمونه خودشون آب میشن 

باش تگم بکن

چیجوری تگ. کنم بلد نیستم   

مسخره م نکنین ها🙂

چیجوری تگ. کنم بلد نیستم     مسخره م نکنین ها🙂

@

رو بزن

اسم مورد نظر که تو نی نی سایته

و روش بزن پایین میاره بزن روش ابی میشه

نشسته ام به نی نی سایت نگاه میکنم👀                                  نی نی یار آه میکشد😌
@ رو بزن اسم مورد نظر که تو نی نی سایته و روش بزن پایین میاره بزن روش ابی میشه

خب اسم مورد نظر از کجا بیارم

اینجا هیچکی نمیشناسم