2777
2789
عنوان

با اقا محسن بد حرف زدم؟ 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 44 پست

من بودم میگفتم جم هکن😂میگیری ک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی تو که زودتر قاطی شدی!! چه طرز صحبت با یه خانم متشخصه که مردک خر میگه خانوومی؟

دقیقا برگشت گف خانومی میشه بیای فک کردم مزاحمه کلی فحش ردیف کرده بودم با اون لبای اویزونم بهش بدم😂

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
اسی عاشقت شدم خواهر محسنم

برا داداشت ی کفش بخر توروخدا کتونی داش با شلوار پارچه ای

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
با آقا محسن ها مهربان باشیم.    

بهتره بگی آقا محسن ها! چس بازی درنیارین لطفا😂😂🖐

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
با آقا محسن ها مهربان باشیم.    

نه برعکس باید با آقا محسن ها نامهربان بود چون هوا برشون میداره

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
من جای تو بودم همونجا خاکش میکردم😐😂

امیدوارم با بنزین 3 تومنی کل شهرمونو گشته باشه تا اخرش ادرس پیدا کنه😂

نه برعکس باید با آقا محسن ها نامهربان بود چون هوا برشون میداره

گناه دارن بیچاره ها😂

فک کنم تا الان داره دنبال آدرس میگرده😅

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
گناه دارن بیچاره ها😂 فک کنم تا الان داره دنبال آدرس میگرده😅

اخه خیلی بد گفت صمیمی نشو فک کرده بودم بغلش کردم خبر ندارم😂😐