2777
2789
عنوان

درآمد همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 76 پست

من شوهرم درآمدش کنه خودمم تا حالا میرفتم سرکار اما یه دو ماهی مجبورم تو خونه بمونم من میگم مرد هرجور بخواب میتونه درآمدش یه جور زیاد کنه که خانوادش خیلی سختی نکشن

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
من روزی ۱۰۰ هزار هست ۲ تا هم فرشته کوچولو دارم من همسرم حقوق که میگیره تقسیم میکنم پول قسط ها کنار ...

یعنی ماهی 3 میلیون درسته ؟ ببخشید میپرسم شرمنده. ماهی چقدر قسط دارین؟ هزینه های خورد و خوراکتون چقدر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونید بگید متوسط درامدی ک باید داشت تا اجاره خونه و قبضا و خوراک و لباس رو تامین کرد حدودا چقدر می ...

به نظر من اگه ۲ نفر باشید ماهی ۶ کافی باشه ولی پس انداز کم میشه ولی گه بچه داشته باشه ماهی ۱۰ میخواد

خدایا شفا بده 😭😭بهمون معجزه ات رو نشون بده خدای خوبم 
😐😐😐بگو اینده نگره

😂 نه نمیدونی چجوریه مثلا مرغ خریدم بریم بیرون کباب کنیم خب الحمدالله ماشین که نمیاره که سوخت مصرف نکنه  پیاز و ابلیمو باقیمونده مرغ کبابی رو جمع کرد ببره خونه باهاش سوپ‌درست کنه یبار دیگم با هم همسفر شدیم برا ناهارشون نون و کره اورده بود  برا شام رسیدیم مقصد همگی رفتیم رستوران اون شوهره رو فرستاد بره گوجه بخره املت درست کنه 

چه زمانی که ماهی یه تومن داشت ده سال پیش چه وقتی که  پنج تومن داشت ماهش و چه الان که  ماهی ۵۰ تومن داره روال زندگی من فرق نکرده همیشه قناعت کردم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
یعنی ماهی 3 میلیون درسته ؟ ببخشید میپرسم شرمنده. ماهی چقدر قسط دارین؟ هزینه های خورد و خوراکتون چقدر ...

الان ماهی یک میلیون قسط داریم بقیه اش خرج خونه و بچه ها میشه اگه بمونه ۲۰۰ هزار میره کنار که بیشتر اوقات اونم خرج میشه 😊😊😊😊

خدایا شفا بده 😭😭بهمون معجزه ات رو نشون بده خدای خوبم