راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من هر لحظه حس میکنم پریود بشم، همیشه موقع پریودام ران پاهام ضعف میره الان یکم ضعف میره یکم خوبه
به نظرم تا قبل موعد پریود علامتا زیاد مهم نیست چون می تونه علائم پریودم باشه.من دقیقا از روز موعد سینه هام شدیدا سنگین شد و وقتی دراز می کشیدم بدجور درد می کرد، دل دردم بیشتر شد تکرر ادرار داشتم که این علائم رو قبلا نداشتم
به نظرم تا قبل موعد پریود علامتا زیاد مهم نیست چون می تونه علائم پریودم باشه.من دقیقا از روز موعد سی ...
من هم از موعدم به بعد سینه درد و سوزش ینه هام بیشتر شد، دیشب که میشد 30ام سیکلم خیلی ببخشید موقع طهارت یه کم خون اومد که گفتم پریود شدم اما امروز اصلا خبری نبود به غیر از یکم ترشح قهوه ای
من یکی از علائم قطعی پریود سیاهی و گودی زیر چشمم هست، هرموقع میخوام پریود بشم زیر چشمم سیاه و گود میشه و الان هم همینطور شدم حالا باید صبر کنم تا دو روز دیگه اگر پریود نشدم برم آزمایش بدم، یعنی میتونه لک لانه گزینی بوده باشه؟