2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کدوم که حس می‌کنی ۴۰ سال دیگه هم دوستش داری و می تونی تحملش کنی 

همونی که تموم شد و هیچکس نخواست آغازش کنه دارم فکر می‌کنم کجا برم که هیچکس نباشه ...تیکر مال بارداری نیست😅                                                      

خودت چند سالته.اولی برای زندگی بهتره

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

ولی سواله چرا متولدین ۷۲ ما متولدین ۷۶ که لیسانسم داریم مهندسم هستیم ول کردن رفتن سراغ دهه ۸۰!!!!☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

ولی سواله چرا متولدین ۷۲ ما متولدین ۷۶ که لیسانسم داریم مهندسم هستیم ول کردن رفتن سراغ دهه ۸۰!!!!☹️☹ ...

برای اینکه من دانشجو فیزیوتراپی هستم و خواهر ایشون پرستار هستن تو بیمارستانی که من کار اموزی میرفم😊