2777
2789
عنوان

شیطونا بیاید از سوتیای دوران نامزدی و عقدتون بگین 😝🤭😊💜💜

| مشاهده متن کامل بحث + 68294 بازدید | 167 پست

رفتیم بیرون با نامزدم و دوستاش

کنار اب بودیم

یه خرچنگ بود رفته بود داخل یه سوراخ

دوست نامزدم چوب دستش بود

منم یکم دورتر وایساده بودم هی داد میزدم من خیلی دوس دارم ببینمش درش بیار درش بیار، 

منظورم این بود خرچنگ رو از سوراخه در بیاره

نامزدم غش کرده بود

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فردای عقد رفتیم بازار که برام طلا بگیره اولین بار دستم گرفت آنقدر داغ بود که حرارتش دستم سوزند و من ...

میگن آدما وقتی کنار کسی که دوسش دارن باشن ضربان قلب بالا می‌ره و دمای بدن هم همینطور شاید خیلی دوستون داره

یکم خاطره تعریف کنید تشنگی داره فشار میاره شاید یکم یادم رفت 😢😂😂😂

سحری شربت خاک شیر بخورعالیه

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
رفتیم بیرون با نامزدم و دوستاش کنار اب بودیم یه خرچنگ بود رفته بود داخل یه سوراخ دوست نامزدم چ ...

وای خدانکشتت 😂😂شیطون بودیا

یه موضوعی خیلی فکرمو مشغول کرده میشه برای حل شدنش یه صلوات بفرستی🙃🙌🏻
رفتیم بیرون با نامزدم و دوستاش کنار اب بودیم یه خرچنگ بود رفته بود داخل یه سوراخ دوست نامزدم چ ...

😂😂😂وای 

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
فردای عقد رفتیم بازار که برام طلا بگیره اولین بار دستم گرفت آنقدر داغ بود که حرارتش دستم سوزند و من ...

ی سریا استرس میگیرن سردمیشن ی سریا داغ میشن جدی نگیر😂

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
وای خدانکشتت 😂😂شیطون بودیا

کلا خیلی زیاد سوتی میدم 

همشم سوتیای زشت

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
تو عقد بودیم شب اول عقد پیش هم که خوابیدم صبحش گلوم کبود شد مامانم صبح تو اشپز خونه پیش مادرشوهرم گف ...

جدی کبود میشه😐انقدر محکم بوده دردت نگرف؟یا پوست اون ناحیه حساسه

برای اولین بار اومدم  خیر سرم برا نامزدم غذا درس کنم قرار بود بیاد پیشم باهم تنها بمونیم مامان اینا برم عیادت گفتم مامان قبل رفتن بستنی  میگیری من وقت نمیکنم گف باشه شوهرم رسید مامانمم رف بستنی یگیره همش ده دیقه ی ربع نشد من اباد کردم همجارو خوشت ریخت رو لباسم اونم سفید بود اونو درآوردم ک مثلا عوض کنم زنگ زدن هول کردم برعکس پوشیدم مامانمم اومد بالا ی نگا ب من انداخت ی نگا ب نامزدپ گف اول نهار میدادی خستگیش میرف😂😭و یکبار دیع ذوب شدم

وای پسره بد ضایع شده طفلی😢😂😂😂

میگفت سرخ شد ولی لامصب تا چندماه ولش نمکرد دختررو بهش فحشم میدادی احمق برو نبود حالا هروقت  یادمون میاد میمیریم از خنده شده سوژه فامیل  😂😂😂