منم یکم دورتر وایساده بودم هی داد میزدم من خیلی دوس دارم ببینمش درش بیار درش بیار،
منظورم این بود خرچنگ رو از سوراخه در بیاره
نامزدم غش کرده بود
هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬
برای اولین بار اومدم خیر سرم برا نامزدم غذا درس کنم قرار بود بیاد پیشم باهم تنها بمونیم مامان اینا برم عیادت گفتم مامان قبل رفتن بستنی میگیری من وقت نمیکنم گف باشه شوهرم رسید مامانمم رف بستنی یگیره همش ده دیقه ی ربع نشد من اباد کردم همجارو خوشت ریخت رو لباسم اونم سفید بود اونو درآوردم ک مثلا عوض کنم زنگ زدن هول کردم برعکس پوشیدم مامانمم اومد بالا ی نگا ب من انداخت ی نگا ب نامزدپ گف اول نهار میدادی خستگیش میرف😂😭و یکبار دیع ذوب شدم