2777
2789
عنوان

بیاین راجب قیافم نظر بدین + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 107 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😂😂له چهه شاری

له چوار پارچه ی کوردستان هسمان😅

خوم کرمانشاه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
الان اسی داغون میشه بیخی🤭🤣😑

نه داغون چیه نظر همه محترمه 😇

شمع میسوخت و پروانه به دورش نگران....                ما که میسوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟!.... 🦋🖤😔السلام و علیک یا علی بن موسی الرضا ❤
نه عملی ندارم 😐

عزیزم واقعا خوشکل بودی 

اسنپ چت هم تا زیر ساخت خوب نباشه  

طرف رو قسنگ نمیکنه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
من سردشت 😁

خوشبختم له آشنایت 🌺😍

عزیزم واقعا خوشکل بودی  اسنپ چت هم تا زیر ساخت خوب نباشه   طرف رو قسنگ نمیکنه

چشمای خودت خوشگله عزیز دلم 🌼😻

شمع میسوخت و پروانه به دورش نگران....                ما که میسوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟!.... 🦋🖤😔السلام و علیک یا علی بن موسی الرضا ❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز