2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

https://www.sistani.org/persian/archive/26416/

اگر به واسطه نخوردن آب در فاصله‌های زمانی نزدیک در روز، ترس از ابتلا به کرونا داشته باشند و راه دیگری برای در امان بودن از آن نداشته باشند، روزه بر آنان واجب نیست،

اتفاقا تا خرخره خرما خوردم

اشتباهه گلم شیرینی زیاد باعث میشه در طول روز تشنه بشی و همینطور گشته ‌ . در حد معمول بخور  . کسایی هم میگن مجبوری مگه نگیر و یا میگن بعضی مراجع گفتن روزه نگیره اگ سختته ،،،اصلا اینجور نیست ،  روزه یه تکلیفه که باید ادا بشه کرونا و غیره هم نداره ، اونی ک منظور مراجع بوده برای کسیه ک شرایطش واقعا خاصه و اگ روزه بگیره میدونه که ضرر جانی به خودش زده اونم یا حتما باید خودش واقعا اینو قبول داشته باشه یا یه دکتر متدین بهش گفته باشه . پس لطفا خودمون رو گول نزنیم با تکه کردن  بعضی از جملات مراجع . 

خدایا مارو به نفسمون واگذار نکن 

والا من یادمه تو کتاب دینی دبیرستان انگاری گفته بود اگه روزه دار با روزه گرفتن خیلی گشنش میشه بقدری ...

هرکی دکتر خودشه 

خودشو بهتر میشناسه

ظرفیت و تحملشو میدونه

هممون فقط باید انسان-باشیم-فارغ-از-ج# نسیت و نژاد 

انسانیت_هم_آرزوست😑#  

تا سه روز اولش سخته چون عادت نکردی بقیش راحته

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

سعی کن تو سحری خرما بخوری خیلی انرژی میده

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
عزیزم روز اوله طبعا بدنت هنوز آمادگی نداره  برا همین اینجور شدی ، وقتی حس گشنگی بهت دست میده &n ...

دقیقاااا منم همینجوریم

بچها من امروز داشتم حلوا درست میکردم،. حواسم نیود ته قاشقو خوردم،. روزم باطله؟؟؟؟ 

نظر رهبری درمورد روزه 

‼️حکم روزه ماه رمضان هنگام شیوع بیماری کرونا

🔷س 5376: در شرایط کنونی که بیماری کرونا شیوع پیدا کرده است، روزه گرفتن در ماه رمضان چه حکمی دارد؟

✅ج: روزه به عنوان یک تکلیف الهی در حقیقت نعمت خاص خداوند بر بندگان است و از پایه های تکامل و اعتلاء روحی انسان به شمار می رود و بر امت های پیشین نیز واجب بوده است.

🔷 از آثار روزه پدید آمدن حالت معنوی و صفای باطن، تقوای فردی و اجتماعی، تقویت اراده و روحیه مقاومت در برابر سختی هاست و نقش آن در سلامت جسم انسان نیز روشن است و خداوند اجر عظیمی برای روزه داران قرار داده است.

🔷روزه از ضروریات دین و ارکان شریعت اسلام است و ترک روزه ماه مبارک رمضان جایز نیست مگر آنکه فرد، گمان عقلایی پیدا کند که روزه گرفتن موجب:

ایجاد بیماری

و یا تشدید بیماری

و یا افزایش طول بیماری و تأخیر در سلامتی می شود.

در این موارد روزه ساقط ولی قضای آن لازم است.

🔺بدیهی است در صورتی که این اطمینان از گفته پزشک متخصص و متدین نیز به دست آید، کفایت می کند.

🔺بنابراین اگر فردی نسبت به امور یاد شده خوف و نگرانی داشته و این خوف منشأ عقلایی داشته باشد، روزه ساقط ولی قضای آن لازم است.

📕منبع:

🆔 @resale_ahkam

خدایا مارو به نفسمون واگذار نکن