mehrasena مدیر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5141 عنوان خواهرم . | مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 43 پست دنبال خواهرم میگردم. انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 1400/01/25 | 12:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delbareaghamoon عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1250 نه بابا گفتم عضو بشه.چجوری پیداش کنم بالا گوشیت ی ذره بین هست بزن رو اون نام کاربریش و بزن پیداش میکنی میدونم همونی میشه که میخوام.
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11826 اوووووو دگه بخ بخ شدم🤣🤣🤣🤣 😂😂😂😂😂حواست باشه منو دوباره گم نکنید😂😂😂😂😂 از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
دخمل_نمکین عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 436 نه بابا گفتم عضو بشه.چجوری پیداش کنم خب از خودش بپرس اسم اکانتش چیه the little dino 🦖
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5141 واقعا نمیدونی یا شوخی میکنی! خب اسم کاربریت یا کاربریش رو بگیر! اون اسم کاربریم داره.راستش من ۸ ماه نمیتونم با خانواده ام صحبت کنم براش اسم کاربریم فرستادم تا عضو بشه بتونم در تماس باشم باهاش انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5141 اینجام چی میگی اسمت چیه بلا انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5141 😂😂😂😂😂حواست باشه منو دوباره گم نکنید😂😂😂😂😂 چشوم انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
booooommmmm عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 2124 اسمت چیه بلا تو چی دوست داری باشم عشقم😋 منم آبجیت میشم 🥺🥺 من یه ژوژه ی کوشولوام🐥 منو تو دلت جا بده😁😁
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5141 تو چی دوست داری باشم عشقم😋 منم آبجیت میشم 🥺🥺 من یه ژوژه ی کوشولوام🐥 منو تو دلت جا ... تو دلمی ژوژو نازی انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11826 تو چی دوست داری باشم عشقم😋 منم آبجیت میشم 🥺🥺 من یه ژوژه ی کوشولوام🐥 منو تو دلت جا ... آبجیش که منم😐😐😐 از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11826 🥺🥺🐥🐥 ناهار نخِردم 😐😐برو مزاحم آبحیم نشو😂😂😂😂زنگ میزنم کلانتری سایت بیاد ببرتت از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
booooommmmm عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 2124 😐😐برو مزاحم آبحیم نشو😂😂😂😂زنگ میزنم کلانتری سایت بیاد ببرتت هعییی👩🦯👩🦯👩🦯👩🦯👩🦯