2777
2789
عنوان

دلم گرفت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 26 پست
عزیزم شما امروز شاید کل داراییت یه هزار تومنی باشه اگر اونو ببخشی شک نکن با کسی که داراییش یک میلیار ...

سبک زندگیم همینه و همین کار و انجام دادم 

بیش از 80 درصد داراییم رو دادم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

عزیزم من هرگز از روزه داری برنمیگردم و منظورم روزه نگرفتن نبود منظورم این بود که بچه های خیابانی چه گناهی کردن بیاین کمکشون کنیم

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والاع کسایی هستن دوروبرم دروغ میگن تهمت میزنن دل میشکنن دعوامیندازن خونه اینواون غیبت میکنن بعدماه ر ...

صرف روزه گرفتن کسی رو از بدی ها دور نمیکنه ...کسی نگفته اونا که روزه میگیرن مبرا از هر بدی و گناهی میشن 

همه یسری بدی دارن چه اونا که روزه میگیرن چه نمیگیرن 

دخترونه مرد باش یا میبری یا میبازن بهت...!!                                                                                                                        قد 165    وزن اولیه 66.350      وزن هدف 56

این جمله از لحاظ فلسفی زیباست اما معنی درستی نداره روزه دار روزه نمیگیره که فقط حال فقرا رو درک کنه روزه میگیره تا بر نفسش غلبه کنه تا فرمان خداوند را اجرا کنه روزع گرفتن هزار حکمت داره خب ادم کمکم باید کنه قیاس این دو عمل اساسا اشتباهست

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
سبک زندگیم همینه و همین کار و انجام دادم  بیش از 80 درصد داراییم رو دادم

موفق باشی

دخترونه مرد باش یا میبری یا میبازن بهت...!!                                                                                                                        قد 165    وزن اولیه 66.350      وزن هدف 56
عزیزم من هرگز از روزه داری برنمیگردم و منظورم روزه نگرفتن نبود منظورم این بود که بچه های خیابانی چه ...

کمک کنیم   

ولی اون متن چیز دیگه ای میگفت

صرف روزه گرفتن کسی رو از بدی ها دور نمیکنه ...کسی نگفته اونا که روزه میگیرن مبرا از هر بدی و گناهی م ...

میدونم روزه جزوه اعتقاداته خداگفته دروغ بگوغیبت کن

خدایااااا منو به کنسرت شادمهر برسوووون🤗😍😍