2777
2789

همسر من پزشکن‌.

و تو دوست و آشنا پزشک زیاد داریم.

در مورد درآمد فقط همینو میتونم بگم که واقعا متغییره.

ولی خوب افرادی هستن تو فامیل که شغلشون آهن فروشیه و چندین برابر پزشکا درآمد دارن. یا اینکه طرف بنگاه داره و فقط پول دوتا ماشیناش میشه کل زندگی یه پزشک.

پزشکی چندین سال پیش خیلی وضعش بهتر بود. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دليلش اينه كه درامد زيادى وحود نداره قبول دارم اگه چند ميليارد هرينه كنى مطب زيبايى بزنى ميتونى درا ...

نه عزیزم 

خب یکم جابه جا شو ...برو یه ذره اینطرف اونطرف تهران مراکزی هستن که خوب میدن ...دوست من الان یه مرکزی اطراف تهران کار میکنه که خوبه اوضاعش 

اگه میخوای فقط بهداشت کار کنی !

ولی در کل 

بهداشت وقت آدم رو میگیره بیشتر مگه بیتوته یه جای محروم بشی که خوب باشه 

جایی مثل تهران مرکز همه درمانگاه هاست 

شیفت درمانگاه خصوصی بردار 

من اهواز شیفت میدم ...شیفتی ۶۰۰ تا ۷۰۰ میشه 

تهران که پر از درمانگاهه

ببین تو هر شغلی باید یکم بجنبی!

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
خانم محترم نگفتم پروانه نمیدن ،میدن خب اگر ندن شما اصلا نمی تونه طبابت بکنی ،منظور من اینه اگر جواز ...

دوستای من خیلیاشون مطب زدن مرکز شهر همه هم زیبایی کار میکنن 

یه پا بیوتی شدن برا خودشون 😂😂😂

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
عزیزم من متخصص نیستم عمومی ام 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂 همین چند روز پیش هم پروانه طبابت گرفت ...

تبریک میگم عزیزم

فقط انگاری تعهدی بودی شما درست میگم؟؟چون گفته فقط تو شهر اهواز خدمت کنی

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A
من پزشكم  تو طرحم ماهى سه و پونصد تا چهارتومن ميگرفتم سال ٩٦  بعدشم ديگه سركار نرفتم فقط ...

فاطمه معصومه جون خودتی😳خودِ خودت😳

وای چقد خوشحالم 😁

تاپیکاتو همیشه دنبال میکردم گلم، یادمه دنبآل کارای مهاجرت بودی، چیشد

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
من پزشكم  تو طرحم ماهى سه و پونصد تا چهارتومن ميگرفتم سال ٩٦  بعدشم ديگه سركار نرفتم فقط ...

پس چرا فامیل نزدیک ما که یه خانم دندونپزشکه 45 ساله هستن راحت ماهی 250 تا 300 درمیاره البته کلینیک داره و جراح هم هستن

نه عزیزم  خب یکم جابه جا شو ...برو یه ذره اینطرف اونطرف تهران مراکزی هستن که خوب میدن ...دوست ...

عزيزم من تو اين دوسال چند تا مقاله چاپ كردم

زبان خوندم

برا امتحاناى معادلسازى خودمو اماده كردم 

داشتم كاراى مهاجرتمو ميكردم 

بيكار تو خونه ننشستم

بتظرم ايران واقعا پزشكى نه ديگه درامدى داره نه جايگاهى 

مگع چقد زحمت کشیدن فقط یه ساله کنکورو زحمت کشیدن وگرنه بقیه رشته ها وشغل هاهم زحمت میکشن

سه سال کنکور،هفت سال عمومی، جدیدا هم شده از بین سه سال تا پنج سال تخصص، دوباره از بین سه سال تا پنج سال هم فوق تخصص این سالا کم هستن؟

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم
دوستای من خیلیاشون مطب زدن مرکز شهر همه هم زیبایی کار میکنن  یه پا بیوتی شدن برا خودشون 😂😂😂

یکی از دوستای همسر منم تو شیراز مطب زده و کار کاشت مو و ابرو اینجور چیزا انجام میده. درآمدش هم عالیه.

خیلی هم مطبش و محیط کارش با کلاس و آرومه.

خب آخه خیلی رشته های دیگه هم زحمت کشیدن، شما برات عجیب نیست یه نفر تو را 5 دقیقه ببینه و 70 هزار پول ...

نه عزیزم یه وکیل هم 15دقیقه باهات حرف میزنه 150-200 می گیره اما مردم فقط پزشکها رو می بینن