soheilakam مدیر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2095 عنوان دختر یا پسر؟ | مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 22 پست سلام عزیزانمخانمای گل من تو هفته ی ۲۰ هستم دو هفته قبل سونو بهم گفت نی نیم پسله دیروز رفتم آنومالی گفتن دختره😄😂عاشقشم و بعد از کلی خدا بهم داده و برام اصلا فرقی نداره جنسیتش فقط میگم یعنی انومالی دقیقه دقیقه؟میخوام سیسمونی بگیرم تیکر تولد گل دخترمه😍 1400/01/25 | 12:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soheilakam مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2095 عزیزم نی نی شما تکون میخوره؟ نه گلم خیلی کم حسش میکنم تیکر تولد گل دخترمه😍
soheilakam مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2095 بنظرم یکم صبرکن بعد برو سنو ببین چی میگن بعد سیسمونی بخر دیگه هیچی نمیخرم یه ماه دیگه باز میرم ببینم چی میگن تیکر تولد گل دخترمه😍
soheilakam مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2095 نمیدونم من اونومالی کردم گفت پسره منم همه لباسهاشو پسرونه گرفتم یعنی ممکنه اشتباه بشه نمیدونم من دو هفته قبل تعین جنسیت رفتم گفت پسره ولی دیروز انومالی با تاکید گفت دختره تازه نمیدونست شوکه شدم فک میکرد دختر نمیخوام گفتم نه بابا فرقی ندارن تیکر تولد گل دخترمه😍
soheilakam مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2095 تو اولین غربالگری ان تی مشخص نمیشه؟ نه اونموقعم بهم گفتن پسرهدو هفته پیش هم گفت پسره ولی دیروز دختر بود تیکر تولد گل دخترمه😍
بانوعمید_۷۴ عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 4751 نه اونموقعم بهم گفتن پسره دو هفته پیش هم گفت پسره ولی دیروز دختر بود بنظرم بکبار دیگه برو دوتا پسرای منو تو ۱۵ هفته ۱۰۰٪ بهم گفتن اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟
soheilakam مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2095 بنظرم بکبار دیگه برو دوتا پسرای منو تو ۱۵ هفته ۱۰۰٪ بهم گفتن یه ماه دیگه میرم اونموقع بزرگترم شده تیکر تولد گل دخترمه😍
بانوعمید_۷۴ عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 4751 یه ماه دیگه میرم اونموقع بزرگترم شده اتفاقا برای جنسیت از ۱۸ -۲۲ بهترین تایمه بعدش بتزم ممکنه خطا کنن چون جا تنگه اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟
soheilakam مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2095 اتفاقا برای جنسیت از ۱۸ -۲۲ بهترین تایمه بعدش بتزم ممکنه خطا کنن چون جا تنگه نمیدونم والا گیج شدم هفته ی ۲۲ میرم تیکر تولد گل دخترمه😍