2777
2789
عنوان

پرولاکتین

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یغنی برای منم میره؟ خیلی ترسیدمدیگه دارو اینا نمی‌خورید؟

برا شما چیه ؟؟‌یه توضیح مختصر بدید

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
میکرو ادنوم .پرو لاکتینم جزئی بالا بود

اره بابا خوب میشی من ماکرو رو داشتم ۶۷۰۰ پرولاکتینم بود . 

هفته ای دوتا کرگولین می‌خوردم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
اره بابا خوب میشی من ماکرو رو داشتم ۶۷۰۰ پرولاکتینم بود . هفته ای دوتا کرگولین می‌خوردم

خیلی ممنون ازتون 

برای منم با ام ار ای گفتن هی میگم با خودم نکنه چیز دیگه ای باشه دکتر اشتباه بگه ادنوم. 

خیلی ممنون ازتون برای منم با ام ار ای گفتن هی میگم با خودم نکنه چیز دیگه ای باشه دکتر اشتباه بگه ادن ...

نه بابا الکی فکر نکن منم از این فکرا میکردم الان دیگه مشکلات بزرگتر و پیچیده فراتر از اون دارم 

الان دیگه دارو نمیخورید؟

نه بچه شیرمیدم . بله با mri تشخیص دادن

ببخشیدا همش مزاحمتون میشم خدا حفظ کنه بچتونو .بعد رفع اون غده دارو قطع میشه؟

نه قطع نمیشه .

من فقط شبا میام اینجا بعد یه جا یه نظر که اره یکی از عوارض بعد زایمان اینه شک میکنی که شوهرت دوست داره یا نه 😂😂 طرف برگشته گفته رابطتت داره داد میزنه که اخراشه راه حلش اینه جدا بشی 😂😂😂😂😂😂 وای دلم . اینا کی هستن 😂😂