2821
2789

بچه ها همسرم خیلی آدم محترم و خوبیه خیلی مهربونه همیشه هوامو داره ولی تازگیا یه شوخی هایی می‌کنه که بدم میاد ولی می‌دونم فقط برا این که منو حساس کنه اینکارو می‌کنه اونم فقط پیش خانواده ی خودش و خود من این حرفارو میزنه

مثلاً مامانش می‌گفت دختر فلانی همسایه طلاق گرفته اینم مثل بی مزه ها با خنده می‌گفت عههههه کاش زودتر میگفتی من میگرفتمش در حالی که نه طرفو دیده نه طرفو می‌شناسه.یا مثلاً میگه خواهر فلان همکارم ۵۰سالشه شوهرش مرده خواستم برم بگیرمش بعد هر هر می‌خنده قیافه ی منم اینجوری میشه🙄😒یا مثلاً دیشب تی وی می‌دیدیم یارو دوتا زن داشت دوربین یه لحظه هر دوتا زنش رو هم تو به قاب نشون داد گفت خداوکیلی این زنش از اون یکی که خوشگلتره🙄😒

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.

الانم از دیشب باهاش قهرم

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که باور نمیکنم این حرف ها شوخی باشه ته هر شوخی ای یه جدی ای هست

منظورت چیه؟؟؟

تازگیا این حرفارو میزنه

😐💔میخاد حرصت بده توام حرصش بده بی حساب شید😂

چطوری 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

چیزی که زیاد است فرصت برای جبران 😎

ولی اگه میدونی واقعا شوخی میکنه خیلی به دل نگیر 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

چقد لوس

من یا اون؟!😐

2824
2823
2791
2779
2792