2777
2789
عنوان

چشمای مریض👊

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 53 پست

نمیفهمم چرا خودتونو اینقدر اذیت میکنید😁😁خب مانتوی دکمه دار بپوشید خشتک شلوار که جالب نیس اصن

صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را😍😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکمه مانتو اداریم اخری مشکل داشت. باز میشد. همکار اقام خیلی بدچشم بود یبار حرف میزدیم دکممو گرفتم ...

ببشتر باعث جلب توجه میشده

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
من دکمه مانتو اداریم اخری مشکل داشت. باز میشد. همکار اقام خیلی بدچشم بود یبار حرف میزدیم دکممو گرفتم ...

عجب همکارایی😐

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    

درگیره ولی با خودش

شترسواری دولا دولا نمیشه

کلا دوس دارم هرکاری میکنم بهش افتخار کنم و با جدیت و قدرت فریادش بزنم. هیچ کار یواشکی و با ترس دوس ندارم

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

حرفت کاملا درست نیست... باید مراعات اطرافیان هم بشه. اون فرد توی جامعه میگرده و به جامعه و مدل اون جامعه مربوط میشه.. طبق همین نظر بدن هرکی به خودش مربوطه که میشه اومانیسم رابطه با خواهر مادر هم آزاده چون اونا بدن خودشونه.. و از دیدگاهی دیگه باید توی جامعه مریض پرور مواظب خودت باشی برو اظهارات تجاوز کننده به آتنا رو بخون حرفاش توجیه پذیر نیست ولی خب ی دلیل ریزی و متوجه میشی و بُدرود

منم همینو میخواستم بگم والله

پناه بگیر میزننمون

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
ببشتر باعث جلب توجه میشده

من تا اونروز نمیدونستم این حرکت زشته واقعا😐

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

چشم مریض آدما رو معذب میکنه نه شلی اون دکمه

خوب میتونه یه تونیک بلند بپوشه زیر مانتو اینقد معذب نباسه البته اگه واسش مهمه مهم هم نیست که دیگه هیچی

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم